Szoboszlai: A feladni szó nem szerepel a szótárunkban

2023. augusztus 28. 08:43

A klasszis magyar az Instán üzent a Newcastle elleni, világraszóló fordítás után.

2023. augusztus 28. 08:43

Ahogy megírtuk, a Liverpool egészen hihetetlen tettet hajtott végre a Newcastle otthonában. A Magyar Nemzet most rávilágít: Jürgen Klopp vörösei úgy győzték le 2-1-re a Szarkákat vasárnap a Premier League 3. fordulójában, hogy a találkozó legvégéig a pontszerzés is távolinak tűnt. 

A lefújást követően Szoboszlai Dominik összefoglalta, hogy liverpooli csapattársaival minek köszönhették a nem várt sikert.

Ezt is ajánljuk a témában

Emlékeztettek: a Liverpool harminc perc elteltével olyan helyzetben találta magát a St. James’ Parkban, amelyben egy együttes sem lenne szívesen: gól- és emberhátrányban a Newcastle otthonában. Anthony Gordon előbb vezetéshez juttatta a Newcastle-t, írják, majd csapatkapitányuk, Virgil van Dijk kiállítása miatt tíz emberrel kellett lejátszania több mint egy órát a liverpooliaknak.

Ám Jürgen Klopp nem így gondolkodik, a beküldött csere, Darwin Núnez a mérkőzés utolsó negyedórájában duplázott, ami 2-1-es liverpooli győzelmet eredményezett. A lefújás után a mérkőzést végig játszó Szoboszlai Dominik így üzent: 

„A feladni szó nem szerepel a szótárunkban! Nagyszerű munka, srácok!” 

– írta az Instagramon.

Nyitókép: Instagram

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!