A Real Madrid a Liverpool fölé kerekedett a BL-negyeddöntő első meccsén

2021. április 06. 22:06

A City hazai pályán legyűrte a Dortmundot a negyeddöntő odavágóján.

2021. április 06. 22:06
null

Kedden elkezdődtek a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcai. A nap rangadóján a Real Madrid a Liverpoolt fogadta. A 2018-as Bajnokok Ligája-finálé óta először találkozott egymással a két csapat, amely együttesek három év alatt óriásit változtak.

Jürgen Kloppnak, az angolok edzőjének súlyos – főleg a védelmet érintő sérüléshullámmal – kellett szembenéznie, az összeszokott hátsó alakzat hiánya pedig meg is bosszulta magát: az első félidőben két védelmi hibából két gólt szerezve elmentek a spanyolok 2-0-ra, a Liverpoolnak – az angolok alig néztek a királyi gárda kapuja felé.

A második játékrész kiélezettebb, támadóbb szellemű játékot – és több gólt – hozott: előbb a Liverpool szépített, de a Real újítani tudott, és rátett még egy gólt az előnyére. A vége 3-1.

A másik meccsen jobban ment az angoloknak: a Manchester City hazai pályán játszott 2-1-s győzelmet aratott a Dortmund felett, De Bruyne góljára Reus válaszolt, majd Foden döntötte el a meccset Pep Guardioláék javára. A visszavágókra jövő héten szerdán kerül sor.

Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yanoo
2021. április 07. 13:25
Térden állva! Egy őszinte szó kevés, Az őszinte szó nehéz, Ha őszinte szóval élsz lehet hogy, sokra mész, Választ adni ne akarj még ma. Gondolkozz rajta, hogy a világról elmondott szó Nem mindig jó, Elég lenne egy őszinte szó választ adni. Kérlek ne akarj még ma Mert szavakkal túl nehéz. Egyszer majd megérted, mért Ha egy gondolat túl merész, És a szavakba öntenéd. Vigyázz a józan ész szótlan, A bölcsesség választ adni. Ne akarj még ma, A gondolat benned él, Kimondanád, De a nyelvet az fél. A gondolat benned egy fény. Bilincs a sötétség Választ adni kérlek, Ne akarj még ma, Mert szavakkal túl nehéz, Egyszer majd megérted, mért. Térden állva, csak térden állhat, Térden állva, csak térden állható a szó, Térden állva, gondolat előtt a szó csak térden állhat, Térden állhat, ó a szó. Csak térden állhat, ó a szó Térden állva, állva, állva, Térden állhat.
Bitrex®
2021. április 06. 23:01
A képen most melyik a spanyol és melyik az angol?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!