Magyarország – Szlovákia: 1-2

2019. szeptember 09. 21:41

Nem sikerült pontot szerezni a szlovákoktól.

2019. szeptember 09. 21:41

Biztató kezdést követően alulmaradt a magyar labdarúgó válogatott a vendég szlovák csapattal szemben a hétfői EB-selejtező mérkőzésen. Az első félidő elején a magyar nemzeti tizenegy dominált, ám a 40. percben a vendégek Mak találatával megszerezték a vezetést. 

A második félidő kezdetén feléledt a magyar válogatott, az 50. percben szabadrúgáshoz is jutott a csapat, amit Szoboszlai Dominik értékesített. Nem kellett sokat várni a vendégek válaszára: az 55. percben Boženík állította be az 1-2-es végeredményt. A mérkőzés hátralévő felében a magyar válogatott változó elánnal játszott, a mérkőzés végére viszont a vendégek dominálták a játékot. 

A szlovák csapat sikeresen felállt a horvátoktól elszenvedett négygólos vereség után, a magyar válogatott hat pontot hagyott északi szomszédunk nemzeti tizenegyénél. A magyar válogatott legközelebb október 10-én lép pályára a horvát válogatott vendégeként.

Összesen 254 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pala28
2019. szeptember 16. 21:36
Magyar Foci = Pénzszivattyú Csak az a baj vele, hogy semmi értelme. 9 éve ölik bele a milliárdokat, Stadionok, utánpótlás és még sorolhatnánk! Eredmény? Egy Szlovákiától kikapunk még mindig!!!!! Hihetetlen! Büszkék lehetünk-e? Mire? Több a magyar foci költségvetése, mint a szlovák csapaté!!!! Kevesebbet költenek mégis nagyobb a bevétel. A fociban nem vagyunk jók, de minden másban igen!!!! Arra kellene fókuszálni! Nem a kerti törpénk hobbijára akinek a kert végében van a stadionja!!!!
nemsiker_s
2019. szeptember 11. 18:32
Először is, le a kalappal a csapat előtt. Hajtottak, (70 percig bírták), és akartak. Respekt, és nem is ezért kaptak ki. Nagyjából a papírforma érvényesült. Rendre azt látni, hogy a támadó, egy az egy helyzetben labdával lefutja a magyar védőt. Technikailag és fizikálisan is le vagyunk maradva. Szalai már nem a régi, Dzsurdzsák sem. Kleinheislernek is voltak problémái a meccsen. (Ő sem a régi már). Szoboszlai nagy tehetség, (esze ágába ne jusson soha a magyar bajnokságban folytatni) de egyedül nem csinál nyarat. Ok, ezen a meccsen Sallai is jó volt, de ez, a szlovákok ellen kevés. El kellene már felejteni ezt a Dzsurdzsák Szalai kettőst erőltetni, és keresni fiatalokat helyettük. Szalai, régebben sem volt nagyon hatékony a mezőnyjátékban, de a kapu előtti lecsorgókat azért értékesíteni tudta. Most ebben sem tudott semmit mutatni. Dzsurdzsák bal lába sem a régi már. Volt egy csomó helyzetünk, ami alapján, lehetett volna akár 3:2 is az eredmény. De nem lett. Egyszerűen nem volt aki be tudta volna rúgni.
kaltran
2019. szeptember 11. 14:11
Azon vagyok teljesen elképedve, hogy most, pár nappal a meccs után már folyik a lázas számolgatás, hogy juthatunk ki a budiból és azért nincs minden veszve, a veszett fejsze nyele is remek csak próbálgatni kell. Szerintem felejtsük el a magyar focit. Olyan többé nincs. Valamit mi nagyon nem tudunk.
lynx
2019. szeptember 10. 17:31
Nem volt szerencsénk. Temetni nem kell. Sok meccs van még vissza, itt még bármi lehet, ez egy ilyen körbeverő csoport. Hajrá Magyarország!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!