Szétnyűhetetlen szörnyetegek fél éve Budapesten

2015. március 26. 22:04

A kétkerekű zöld szörnyetegek, azaz a Mol BuBi bringák fél éve vették be a Budapestet, és bár ellenszélben indult a program, most úgy tűnik: a bringákkal minden rendben, és szeretik őket a pestiek.

2015. március 26. 22:04

Az Index Kerékagy blogjában egy videóval foglalták össze a Mol BuBi program első fél évét. A rendszerben 320 ezer bérlés van, a bringák a telet simán túlélték, amit megpróbáltak ellopni bringát mind megkerült, és további 21 dokkolóállomással és 50 bringával bővítik a rendszert, így kijelenthető: habár ellenszélben indult a program, a zöld közbringák bevették Budapestet.

A tapasztalatokról az Index-nek Buppa mesélt, aki az üzemeltetésért felelős a programban. Elmondta, hogy a pestiek jó fejek, és vigyáznak a bringákra, igyekeznek megőrizni az állagukat. A bringás adott néhány tippet is azoknak, akik az általa csak szétnyűhetetlen T-34-esként aposztrofált bringákkal gyalázná végig a várost.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vitez Rezsi Erik
2015. március 27. 18:22
A felcsuti ciganyra is raferne egy kis bicajozas. Undorito nezni az ocsmany, szethizott cigany pofajat ! Szebb jovot !
ellenforradalmár
2015. március 27. 16:08
Ez egy áljobbikos, büdös komcsi-zsiráf!
Vitez Rezsi Erik
2015. március 27. 15:49
Miert nem aggodsz a felcsuti majmod egeszsegeert ? Szarul nez ki. Szerinted nem ? Csak dagad es dagad. Nem tudja mi a mertek. Kapzsi, moho tolvaj.
ellenforradalmár
2015. március 27. 15:49
Tűnj el innen rahadék komcsi! Az origón a helyed! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!