Elindul a BuBi nyilvános próbaüzeme

2014. július 14. 17:44

A BKK július 17-től indítja el a Mol BuBi két hétig tartó nyilvános próbaüzemét, amelynek során ezer felhasználó segítségével tesztelik a rendszert. Fél évig ingyen használhatja a BuBi-t, aki beszámol a BKK-nak a tesztüzem tapasztalatairól, gyorsan el is fogytak a tesztelői helyek.

2014. július 14. 17:44

A BKK a belső próbák után utolsó tesztfázisként két hétig tartó nyilvános próbaüzemen teszteli a Mol BuBit. Ezer felhasználó segítségével szeretnék kipróbálni a rendszert: hétfő délutántól lehet regisztrálni, a tesztüzem pedig július 17-ig kezdődik és két hétig tart majd.

Azok a tesztelők, akik a próbaüzemben legalább tíz alkalommal használják a rendszert, majd a tapasztalataikat megosztják a BKK-val, féléves BuBi-bérletet kapnak. A molbubi.bkk.hu-n már be is teltek a tesztelő helyek.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viator
2016. június 01. 19:11
Érdemes lenne úgy írni a MOL Bubi nevét, ahogy kell, és nem Mol BuBinak...
rosszkutya
2014. július 15. 19:22
Igen, az a baj, hogy a kerékpárosok is így tudják, pedig nem mehetnek szembe csak ott, ahol ezt külön tábla megengedi.
rosszkutya
2014. július 15. 19:20
De mivel a közúton való kerékpározásnak nem feltétele a KRESZ-tanfolyam, vagy vizsga, ezért sok esetben azzal sincsenek tisztában, hogy leszarnak valamit.
Ultima Ratio
2014. július 15. 13:28
Nem is találok szavakat arra, hogy mekkora proli vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!