Győzött-e a biciklis forradalom?

2014. május 10. 12:49

Az ELEVEN bringa nap keretében kerekasztal-beszélgetést rendeznek a kerékpáros közlekedés budapesti helyzetéről szombaton. A B32-ben 16 órakor kezdődő rendezvényen Somodi László, Takács Viktor, László János és Kürti Gábor cserél majd eszmét a témában.

2014. május 10. 12:49

Somodi László, a BKK ügyvezető helyettese, Takács Viktor, a XI. kerület főépítésze, László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke és Kürti Gábor, a Critical Mass főszervezője, a Kerékpárosklub elnökségi tagja részvételével rendeznek kerekasztal-beszélgetést „Győzött-e a biciklis forradalom?” címmel szombaton 16 órakor a B32-ben. A beszélgetésen egyebek mellett arra keresik a választ: elegendőek-e a láthatóan kompromisszumos megoldásokat felsorakoztató fejlesztések, sikeres lehet-e ilyen kis méretben a Bubi rendszere? Miért akadályozzák a kerületek a biciklis fejlődést és ilyen intézkedések mellett miért hangoztat meghaladottnak tűnő autózás-párti érveket a főpolgármester?

 

Az ELEVEN bringa nap további programjai:

Szombat Május 10.

16.00-19.00 Bringával a vörös szőnyegen! Fotózás a Gárdonyi téren

17.30 Pajti bácsi Bringa váz kiállítás az Eleven Blokkban

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2014. július 03. 15:13
Egyébként tényleg, miért nem vidéken, a jó levegőn kerékpároztok? Miért ez a beteges vonzódás a belvárosi szmoghoz, porhoz, dugóhoz? Épp így nem értem a belvárosi maratonozókat sem, habár azok évente csak egyszer-kétszer futnak.
Karbantartó9
2014. július 03. 15:13
Igazi ultraliberális ostobaság! A városban erőből akarni bicajozni, a szmogban kapkodni a levegőt! Mintha nálunk is csatornákkal lenne tele minden és nem lehetne autózni, mint Amsterdamban... omg mekkora baromság! Csak mert joguk van. Az értelem és céltudatosság teljes hiánya! A sok közlekedésromboló kerékpárút meg ott foglalja a helyet októbertől áprilisig, és naponta megy rajta max 2 kerékpáros! Igazi buta népség akik ezt támogatják a belvarosban!
Ángyán Páván
2014. július 03. 15:13
Utána a fogkefések lázadása következik? Röhej.
bmikosdi
2014. május 15. 18:56
Hogy sikerult tortenelmi tavlatokat jelento 3 oraval a rendezveny elott letudni a tajekoztatast? Verciki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!