Bringán csempésztek több millió forintnyi cigarettát

2013. szeptember 09. 09:18

Kerékpárokon ötmillió forint értékű cigarettát csempésztek ismeretlenek Tiszamogyorósnál, akik a bicikliket és a dohányárut hátrahagyva elmenekültek a pénzügyőrök elől.

2013. szeptember 09. 09:18

Dávid Zoltán főhadnagy, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának rendészeti osztályvezetője elmondta: a NAV pénzügyőrei a magyar-ukrán határhoz közeli település térségében terepkutatást végeztek a napokban, amikor a Tisza töltésének tövében kerékpárokon csomagokat szállító emberekre lettek figyelmesek. A járőrök megpróbálták feltartóztatni a bicikliseket, de ők a kerékpárokat és az azokra rögzített csomagokat hátrahagyva a közeli napraforgótáblába menekültek és eltűntek a pénzügyőrök elől.

A csomagokban 8200 doboz, a jövedéki törvény számítása alapján ötmillió forint értékű csempészett cigaretta volt. A pénzügyőrök a kerékpárokat és a dohányárut lefoglalták, és az ismeretlenek felkutatására nyomozást indult.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!