Folytatódik Győr kerékpárút-hálózatának fejlesztése

2013. július 12. 11:04

A győri kerékpárút-fejlesztési projekt második üteme napokon belül elkezdődhet, és várhatóan októberre fejeződik be. Összesen 3,5 kilométer bicikliutat építenek, illetve újítanak fel; valamint kerékpártámaszokat is telepítenek a közintézményekhez.

2013. július 12. 11:04

Napokon belül megkezdődik a győri kerékpárút-fejlesztési projekt második üteme – közölte a város önkormányzata. Emlékeztettek arra, hogy tavaly július és november között már megépült Győrben két és fél kilométer kerékpárút. Ezzel négy belső városrész – Nádorváros, Adyváros, Gyárváros és Marcalváros I. – kerékpáros közlekedése vált biztonságosabbá.

Tájékoztatásuk szerint októberre készülhet el a második ütem. Ebben összesen három és fél kilométer kerékpárutat építenek, illetve újítanak fel a kisalföldi megyeszékhelyen, valamint számos közintézményhez telepítenek összesen 75, a kétkerekűek biztonságos tárolását szolgáló kerékpártámaszt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!