Armstrong elismerte a doppingolást?

2013. január 15. 09:28

Az eredményeitől doppingvétség miatt megfosztott korábbi hétszeres Tour de France győztes Oprah Winfreynek adott interjút hétfőn, mely csütörtökön lesz látható a televízióban. Részletek egyelőre nem szivárogtak ki, egy névtelen forrás szerint viszont Lance Armstrong beismerte, hogy doppingolt.

2013. január 15. 09:28

Televíziós forrásokra hivatkozva az AP hírügynökség közölte: Lance Armstrong elismerte az Oprah Winfreynek adott interjúban, hogy doppingolt. A hétfőn felvett beszélgetés –mely Winfrey tweetje szerint két és fél óráig tartott – csütörtökön lesz látható a televízióban.

Armstrong elcsukló hangon kért bocsánatot rákellenes alapítványának, a Livestrongnak munkatársaitól is, továbbá megígérte, hogy megpróbálja visszaállítani annak jó hírnevét. Az alapítvány szóvivője szerint Armstrong beszéde szívből jövő és őszinte volt. Más részletek egyelőre nem kerültek nyilvánosságra az interjúból – írja a Sport Géza.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
andre
2013. január 24. 02:16
meg igyis nagyratartjuk!!! Az attetes rakbetegseg legyozese sokban felmenti Armstrongot!Szazezreket inspiralt es inspiral ma is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!