Mitől lesz élhetőbb a főváros?

2012. augusztus 13. 09:29

Sinka Károly Sinya, a Critical Mass szervezője vissza akarja kapni a Dunát, Vitézy Dávid pedig a TEDxYouth@Budapest klubestjén megígérte, hogy több mint 10 buszsávot meg fognak nyitni a kerékpárosoknak Budapesten.

2012. augusztus 13. 09:29

A július 28-i TEDxYouth@Budapest klubesten Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója, Magyarósi Csaba, az Egy Nap a Városban blog szerkesztője, Sinka Károly Sinya, a Critical Mass szervezője, László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke és Smiló Dávid, az Építész Szakkollégium elnöke beszélgettek a jövő Budapestjéről. A házigazda Halász Áron, a Cyclechic szerkesztője volt, a kerekasztal gondolatmenete a bringás boom-tól indult.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2012. augusztus 23. 18:39
"Vitézy Dávid pedig a TEDxYouth@Budapest klubestjén megígérte, hogy több mint 10 buszsávot meg fognak nyitni a kerékpárosoknak Budapesten." milyen nagylelkű, meghatódtam teljesen, megtörlöm a szemem rögvest, mert kicsurrant egy könnycsepp! végre egy EMBER, aki normálisat ígér és nem hülyeséget. igaz, csak ígért.
narmer
2012. augusztus 23. 18:38
Ez a Crirtical Mass amúgy nagy szarkeverő társulat. Megnyitnak tíz buszsávot a cangásoknak, az őrületbe kergetve a buszsofőröket.
Kedves Robi
2012. augusztus 23. 18:38
Ok kapjáa vissza a kritikán aluli massza a Dunát, de akkor ezentúl csak ott tekerhetnek a városban!
becike4
2012. augusztus 23. 18:38
Milyen normális lesz,amikor délutáni csúcsban a tömött buszok feltorlódnak a bringások mögött,majd ha végre sikerül egyet megelőzni,egy kövér gázzal áthatolhatatlan fekete füstfelhőbe borítják az egészséges életre vágyókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!