Lehet kerékpározni a Lánchídon

2012. augusztus 27. 14:51

A BKK szombaton reggel leszerelte a kerékpározást tiltó közlekedési táblákat a Lánchídról. A Magyar Kerékpárosklub örül a lépésnek, és reméli, hogy további forgalomcsillapító intézkedések is segítik majd a biciklis közlekedést a hídon.

2012. augusztus 27. 14:51

Megszűnt egy sok kényelmetlenséget szülő szabályozás a hétvégén. Szombaton ugyanis a BKK leszerelte a kerékpározást tiltó táblákat a Lánchídról – írja a Magyar Kerékpárosklub Törzsmókus blogposztja alapján.

A Lánchídon való biciklizés évekig teljesen tilos volt, néhány éve ezt a korlátozást este 8 és reggel 6 közé szűkítették, mostantól viszont korlátlanul lehet majd bringával használni a hidat. „Reméljük a tiltótábla leszerelése után akár további logikus forgalomcsillapító intézkedések segítik itt is biciklis közlekedést” – írja honlapján a Magyar Kerékpárosklub.

 

Fotó: Budapestcity.org

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mimes
2012. szeptember 05. 21:04
Miért, gondolod hogy tudják egyáltalán mit jelent a tábla?
Feyszáll
2012. szeptember 05. 16:34
Miért nem lehet a Lánchidon kerékpározni? Mert nincs rajta pedál.
torzsmokus
2012. augusztus 30. 12:42
egyébként télleg szégyen, h eddig nem tettek ellene semmit. a tábla levétele remélem segíteni fog a terrorelhárításban. :)
torzsmokus
2012. augusztus 30. 12:39
igen, a járdán eddig is, és most is illegális a terrorizálás. csak egy ideig az úttesten normálisan tekerés is az volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!