Kerékpárút épül Tatabánya és Vértesszőlős között

2012. augusztus 14. 21:01

A Tatabánya határát és Vértesszőlőst összekötő több mint két kilométeres kerékpárút őszre készül el.

2012. augusztus 14. 21:01

Őszre elkészül a Tatabánya határát és Vértesszőlőst összekötő kerékpárút, a több mint két kilométeres szakasz megépítése csaknem 200 millió forintba kerül – mondta a létesítmény alapkövének csütörtöki letételén a Vértesszőlős független polgármestere. Nagy Sándor hozzátette: a kerékpárút az 1-es út és a mellette lévő házak közötti sávban halad, ahol sok tulajdonossal kellett egyeztetni a nyomvonalról. A pálya alatt kiváltásra szoruló közművezetékek húzódtak, ez növelte a beruházás költségét.

A polgármester megemlítette, hogy a két település közötti út egy átkötő szakasszal csatlakozik majd a várhatóan 2013-ban elkészülő Tata-Vértesszőlős-Tatabánya kerékpárúthoz, mely az Által-ér töltésén haladva része lesz az EuroVelo 6-os számú útvonalnak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr. Orvos
2012. augusztus 21. 16:30
A vértesszőllősi előembereknek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!