Európa egyik legszebbje a Balaton körüli bringaút

2012. augusztus 28. 10:55

Bekerült a német Bruckmann kiadó Európa húsz legszebb kerékpáros útját bemutató kötetébe a Balaton körüli biciklis út. A könyv szerzője nyolc napig barangolt kerékpárjával a Balaton északi partján, erről számolt be az olvasóknak.

2012. augusztus 28. 10:55

Európa húsz legszebb kerékpáros útja közé választotta a Balaton körüli biciklis utat a németországi Bruckmann kiadó – közölte a Magyar Turizmus Zrt. A müncheni székhelyű kiadó július végén jelentette meg újabb kerékpáros könyvét, a 168 oldalas kötet Európa húsz legszebb kerékpáros útját mutatja be, a túrákat hat-nyolc oldalban leírva. A szerző kerékpárjával nyolc napig a Balaton északi partján kirándult, erről számolt be az olvasóknak.  

A közlemény szerint a kerékpáros turizmus egyre népszerűbb Németországban, ezért az Magyar Turizmus Zrt. németországi képviselete évek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy különböző csatornákon minél többen értesüljenek a magyarországi kerékpáros lehetőségekről.

 

Fotó: gyereabalatonra.hu

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!