Egy bicikli sincs biztonságban

2012. július 27. 09:23

Egyre több biciklit lopnak el Magyarországon. A lopások ellen nehéz védekezni, és a tolvajok is egyre leleményesebbek.

2012. július 27. 09:23

Az ócska biciklik sincsenek biztonságban, és a rendőrség mellé sem érdemes lezárni a kerékpárt, és egy karnyi vastag lánc sem biztosít teljes védelmet. A boltosok a tömör fémből készült U-alakú lakatot ajánlják.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2012. augusztus 27. 23:48
Kresz oktatás már alsó tagozatban, és a kerékpároknak is törzskönyv, mint a gépjárműveknek.
Arslan
2012. július 28. 14:56
De az autós azonosítható, ha balesetet okoz ugye? Ha nem halálos kimenetelű a baleset, akkor is megkapja a magáét, ha ő okozta igaz-e? :) Nekem mindegy, hogy hol tanulják meg az emberek a KRESZ-t a legjobb az lenne ha az általános iskolában. De KRESZ-vizsga nélkül akkor sem engednék kőzútra sem biciklist sem autóst.
kukorica-jancsi
2012. július 28. 11:40
Nem nagyon olvasok biciklis blogokat, mert még nem találkoztam olyan bejegyzéssel, bármilyen témában, ahová nem repülnének be azonnal arról trollkodni a komplexusos autósok, hogy a bicikliseket tiltsák ki az utakról, vagy fizessenek súlyadót, meg legyen rendszámtáblájuk, meg forgalmijuk, meg jogosítványuk.
kukorica-jancsi
2012. július 28. 11:35
Már csak az a kérdés, mi legyen a gyalogosokkal? Ők még több kárt okoznak szegény autósoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!