Kerékpárosbarát parkolás a Szemere utcában

2012. május 12. 09:56

Kürti Gábor videója az ötödik kerületi Szemere utca új, bringa- és autósbarát parkolási rendjéről.

2012. május 12. 09:56

Kerékpárosbarát belvárost tervez a BuBi közbringarendszer elindításáig a Budapesti Közlekedési Központ. A nem régiben átadott, felújított Szemere utcában már ennek jegyében alakították ki az autók parkolóit. Kürti Gábor videója.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kükü
2012. május 14. 23:49
Ez egy 10 ezer karakteres történet. Sávot szerettünk volna. A tervező bicikliutat tervezett. Emiatt minden Buda-Pest irányban +2 átkelés, plusz 3-400 méter és plusz több lámpányi bénázás lett volna szabályos. Erre lett kompromisszumként a kerékpáros piktogramm, ami nem sáv, hanem csak egy jelzés hogy lehet menni. Buda felé azért indokolt, mert a le és felvezetések a körútról zűrösek, egymást kell keresztezni, miközben lefelé még az útra is figyelni kellene, plusz hétvégén a szigeti lejárónál elképesztő jelenetek vannak a bicikliúton, ahová komplett villamosnyi gyalogos árad le, és találkozik akár 10-20 bringással. Mi ezt tudtuk, de nem hittek nekünk. Normál forgalmi rendet szerettünk volna, normális forgalmi irányokkal. A 20 milliárdos felújítás végére egy senkinek sem jó öszvér lett belőle. A BKK még kihozta belőle amit ki tudott, talán őket lehet dícsérni a történetben...
kalandféreg
2012. május 13. 12:05
Adót nekik! Üssék el őket! Köcsög elempés lumpenbiciklisek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!