Újrafestették a kerékpáros piktogramokat a Margit hídon

2012. március 29. 08:43

Az ígéretnek megfelelően a Budapesti Közlekedési Központ újrafestette a kerékpáros piktogramokat a Margit hídon, ráadásul a korábbiaknál sűrűbben. Vitézy Dávid, a BKK vezetője április elejére ígérte a megújult jeleket, de jó pár nappal korábban elkészültek.

2012. március 29. 08:43

Ugyan Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezetője a Cycle chic vonatkozó bejegyzésére reagálva még azt közölte, hogy április elején festik újra a Margit híd útburkolatán lekopott kerékpáros piktogramokat, már néhány nappal március vége előtt is élvezhetik a bringások az újrafestett, ráadásul sűrűbben elhelyezett jeleket.

Még több kép a Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blasio
2012. április 01. 16:13
Nem lett volna egyszerubb pirosra festeni a sav kulso reszet, ha mar a bringasoknak tartjak fent? Mint mondjuk Hollandiaban? http://goo.gl/En4Ok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!