Az első edzőtábor jelentés

2012. február 11. 08:38

Egy pár hegyi út Gran Canariára emlékeztet: kemény, lépcsős, meredek, kanyargós utak kígyóznak a hegyek között.

2012. február 11. 08:38
Buruczki Szilárd

„Az év első edzőtáborába egy hete jöttem el a triatlon válogatottal, a Budaörsi Triatlon Klub oszlopos tagjaival és edzőmmel, Ottó bácsival karöltve. A dél-spanyolországi Garrucha város melletti Vera Playa nevű helyen van a hadiszállásunk, nagyon jó apartmanokban. Közel van a tengerpart és a hegyek is, a kajára sem lehet panaszunk, teljes ellátásban van részünk. A egy-pár hegyi út, Gran Canariára emlékeztet: kemény, lépcsős, meredek, kanyargós utak kígyóznak a hegyek között. A triatlonosok olimpiai reménységével Vanek Ákossal vagyok egy szobában, akinek kissé eltérnek az edzései az enyémtől, de jól kijövünk, és a lényeg a közös cél: London! :-) (...)

Eddig sikerült minden tervezett edzést megcsinálni. Az állóképességi bringás edzések mellett minden másnap reggel a futás után erősítő gyakorlatokat végzek TRX-szel a tengerparton. Már csak néhány napig leszek itt, aztán átköltözöm a szomszéd szigetre, Mallorcára, ahol csatlakozom a nemzetközi Merida csapat edzőtáborához. 

A Bikefun jóvoltából az 2012 Merida Scultura Evo Team bringával folytatom az edzőtáborozást és még lehetőség lesz az első napokban tesztelni a 2013 bringák egy részét. Különös képen az 29-es össztelós BIG NINETY.NINE prototípust kipróbálását várom.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!