A megújult Akvárium Klub március végén nyit

2014. március 19. 12:54

Zenés bárral, 1500, illetve 700 fős koncertteremmel, bisztró-étteremmel és számos technikai és kényelmi újítással várja a megújult Akvárium Klub a látogatókat március 30-tól a budapesti Erzsébet téren.

2014. március 19. 12:54

A nyitó napon, délelőtt a Ghymes, este pedig a Magashegyi Underground ad koncertet. A következő hét végén már csütörtöktől számos neves fellépő, többek között a Punnany Massif, az Irie Maffia és a Tosca is a hely vendége lesz, tavasszal pedig John Mayall és a Quimby is fellép az Akváriumban – közölték az üzemeltetők kedden. Nagy hall névre hallgat az Akvárium föld alatti, új koncertterme, amely felszereltségének köszönhetően nem csupán könnyűzenei koncertek, de üzleti események, konferenciák, fogadások lebonyolítására is alkalmas lesz. Az üzemeltetők a hang- és fénytechnika fejlesztése mellett a terem bútorzatát is kicserélték, így az 1500 fős teremben akár 600 ülőhely is kialakítható. 

 
Egy szinttel feljebb, a kis hall azonos technikai adottságokkal 700 fő álló, vagy 300 fő ülő vendég befogadására vált alkalmassá a felújítás után. Erre a helyre hetente általában három alkalommal szerveznek majd koncerteket, magyar és külföldi DJ-ket, de helyet kapnak itt fontos lemezbemutatók és a nagyobb közönséget vonzó party-sorozatok is. A VOLT Music Bar szerdától szombatig éjszakai programokkal nyitva tartó „klub lesz a klubban”, boxokkal, fotelekkel, 200 vendéget tud fogadni esténként, a hangulatról magyar és külföldi DJ-k gondoskodnak majd. Csütörtökönként ugyanitt a Petőfi rádió DJ-i pörgetik a lemezeket, amit a rádió élőben közvetíti majd. A nyitó hétvégén Sebastian Leger is a klub vendégelőadója lesz. A bár különlegessége, hogy a falakat a VOLT Fesztiválon korábban megfordult világsztárok eredeti, dedikált csillagai díszítik Skrillextől a Prodigyn át a Faith No More-ig.  
 
Az Akvárium a kortárs képzőművészet, a színház és más előadások rendszeres színhelye is lesz: az üzemeltetők szándéka szerint hétvégente gyerekprogramok, színielőadások, illetve különböző pódiumbeszélgetések is szerephez jutnak. A nyitás alkalmából 14 hazai kortárs képzőművész Budapest 2014 címmel, az Akvárium felkérésére készített alkotásait mutatja be, amelyek később a helyszínen megvásárolhatók lesznek. A klub előterében, a mesterséges tó alatt nyíló Aqua Bisztró már a korai órákban reggelivel, később napi menüvel, illetve bisztró-konyhával várja a vendégeket. Az innovatív megoldások tekintetében a helyszínen 4G mobilinternet lehet használni, az élő, internetes közvetítés segítségével pedig számos programot a közönség akár otthonról is figyelemmel kísérhet.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!