Nekem semmi bajom, ha valakik meghekkelik a szépségkirálynő választás nevű trash műfajt

2024. március 13. 09:08

A baj az, ha ehhez woke ideológiát csatolnak.

2024. március 13. 09:08
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Szép az, amit a szépséghez értő szakemberek annak tartanak, te pedig hülye bunkó vagy, ha nem tartod szépnek, amit rondának tartasz, mert nem ismered a szakértelmet – fejtegeti a Császár új ruhája c. klasszikus mese egyik udvaronca.

Beszarás, hogy még a mindent letaroló jobberjárás se tudta legyalulni a »progresszív« elitista tudorértelmiséget, a minden szart a torkunkon lenyomó »szakértőt«, pontosabban a szakértő mindenhatóságát elmagyarázó kurzuspublicistát.

A liberális értelmiség (tisztelet a kivételnek) jellegzetesen komprádor, gyarmati értelmiség volt, az autonóm gondolkodásnak és polgári öntudatnak legalább olyan ellensége, mint a jobboldal, csak még bicskanyitogató módon affektált is hozzá.

Viszont, ha a Császár új ruhája udvaroncának posztját komolyan vesszük, azaz a szakértőnek mindig igaza van, akkor igaza van azokban az esetekben is, amikor politikailag nem korrekt szexbombákat tesznek meg szépnek, igaz?

Szóval nekem semmi bajom, ha valakik meghekkelik a szépségkirálynő választás nevű trash műfajt. A baj az, ha 
1. ehhez woke ideológiát csatolnak
2. elkezdenek szakértősködni, ráadásul a legocsmányabb elitista módon, mint ez az akárki itt, ebben a posztban.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: PHILIPP VON DITFURTH / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízirájder
2024. március 14. 07:14
Tudom én hogy ez most megalkuvónak hangzik: De legalább nem férfi..... :) Amúgy meg ez a német narancs egy kicsit korosabb egy kicsit ráncos is de az Övék :)
UpSalute
2024. március 13. 20:24
"elitista tudorértelmiséget, a minden szart a torkunkon lenyomó »szakértőt" Vicces ez pont tőle. A mindentisjobbantudó Puzsér csapat ennek a harcore verziója. Űberelitista magát mindenki főlé helyező mindentissokkaljobbantudóértelmiségi. Ráadásul a szektájuk tagjai is ilyenek. Mindegyik egyenként meg van győződve arról, hogy csakis náluk van a bölcsek köve.
tapir32
2024. március 13. 13:42
Az európai értékeket Magyarország és a Fidesz-KDNP képviseli.
ujujuj
2024. március 13. 13:23
Szóval szar a szépségkirálynő választás, mert nem woke, de azért ne legyen túl woke, ha mégis az lesz. Ha a libsik kívánsága szerint lesz woke, azt ne kritizálhassa egy konzervatív, az csak a liberálisok joga... Mondd Attila, most mi a bajod tulajdonképpen? Gyógyszert nem szedted be, ittál, vagy a kettőt együtt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!