Elkaphatták Berlinben a budapesti embervadászat egyik antifa résztvevőjét

2023. december 13. 11:36

Még nem tudni, hogy a németek kiadják-e Magyarországnak.

2023. december 13. 11:36
null

Európai és nemzetközi elfogatóparanccsal kereste a Budai Központi Kerületi Bíróság Simeon Ravi Truxot, a februári budapesti antifa-támadások egyik elkövetőjét. A jénai születésű 23 éves fiatalt pár nappal a december 14-i születésnapja előtt kapták el Berlinben.

A német bíróságnak arról kell majd döntést hoznia, hogy Trux kiadható-e Magyarországnak – derül ki a Pesti Srácok cikkéből. A lap a jól értesült Dokumentation Linksextremismus  X-oldalára hivatkozik. 

Hazánk három elfogatóparanccsal keresi az antifa rohamosztagost aljas indokból, bűnszervezetben, sorozatban elkövetett súlyos testi sértés miatt. A BRFK megalapozottan gyanúsíthatja Truxot azzal, hogy verőlegényként részt vett a februári budapesti embervadászatban. Mivel elfogásának híre olyan friss, hogy még hivatalos megerősítés sem érkezett, a police.hu-n még mindig fent van Trux fotója.

Ezt is ajánljuk a témában

Police.hu

Emlékezetes: 2023 februárjában a Becsület-napi rendezvények kapcsán Budapesten öt helyszínen kilenc embert vert össze brutálisan a Lina Engel vezett Hammerbande 12 német tagja, illetve a hozzájuk csatlakozó három olasz, egy-egy szír és albán. Két német rohamosztagost – egy-egy férfit, illetve nőt –, valamint egy olasz nőt elfogtak a BRFK nyomozói. Ellenük a közelmúltban vádat emeltek. Mellettük a Hammerbande tíz német tagját, valamint két olasz és egy-egy szír, illetve albán szimpatizánsát keresik a februári embervadászatban való részvételük miatt.

Kapcsolódó vélemény

Kemény János

magyar jelen

Idézőjel

Világ antifasisztái, egyesüljetek!

Nyitókép: képernyőmentés

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2023. december 13. 23:17
kurva nácik biztos nem adják ki... majd mi sem adunk ki nekik vkit, aztán cserélhetünk...
ariete11
2023. december 13. 18:28
Ebből a Truxból a rendőrségen kiveretném a szart is, hogy köpjön a többi geci hollétéről …
Finale
2023. december 13. 16:30
Az az undorito,hogy Nemetorszagban neonaciknak van titulalva es nem antifanak, radikalis veszelyes baloldalinak. Meg ebben is hazudnak.
Dr Bubo
2023. december 13. 16:28
Aggasztóan lassan halad a felelősségre vonás! Vajon mi az oka?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!