Meghökkentő üzenetet küldött Izraelből Robert C. Castel: „A helyettesem eltűnt, a családját megpróbálták elrabolni” (VIDEÓ)

2023. október 14. 07:38

A biztonságpolitikai szakértő elmondta, ezeket a szavakat a magyar településeken zajló Izrael melletti szimpátiatüntetés résztvevőinek küldi.

2023. október 14. 07:38

Újabb üzenetet küldött Izraelből Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértő. Az Ultrahangnak elmondta, ezeket a szavakat a magyar településeken zajló Izrael melletti szimpátiatüntetés résztvevőinek küldi.

Beszélt arról, hogy miként értesült ő a háborúról, hogyan változtatta meg a mindennapjait, hogyan éli meg a családja a mostani napokat, mik a tanulságai a háborúnak és

hogyan tűnt el a helyettese, akinek a családját megpróbálták elrabolni.

Castel teljes üzenetét itt hallgathatja vissza:

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2023. október 22. 07:58
Robika a nagy honvédő háborúban pancsolni jár a gyerekekkel és kurva erős képeket készít. Esténként pedig meséket mond a Mandis gój gyerekeknek..
Tiberius1
2023. október 14. 14:46
Robikám ircsad a férgeket!
I_Isti
2023. október 14. 12:06
Ez az a videó, ami miatt Róbert minden megnyilvánulását igyekszem követni: érdemes végignézni, ez még a háború előttről (az ukrán) van. https://m.youtube.com/watch?si=gsLfmVBiFqe0rmkU&v=_-gv_Jmv7Q4&feature=youtu.be
Daemon6666
2023. október 14. 11:58
Na, a fél-állat moSSlékosok megint megmutatták a hozzászólásaikkal, mekkora sötétség él bennük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!