Ilyet még nem látott: menet közben robbant fel a repülő hajtóműve, az egészet felvette a kamera (Videó)

2023. október 17. 18:21

A repülőgép kényszerleszállást hajtott végre.

2023. október 17. 18:21
null

Egy brazil repülőgép utasa épp az emelkedést vette fel telefonjával, mikor váratlan felrobbant az egyik jobboldali hajtómű. A nagy durranás után hangos sikoltozásokat lehet hallani a felvételen. Az esetről készült képsorok szélsebesen kezdtek terjedni a TikTokon.

A Yahoo azt írja, hogy a gép kényszerleszállást hajtott végre és biztonságban leszállt Rio de Janeiróban.

@dailymail Terrifying footage captures the moment a plane’s engine EXPLODED on a flight to Brazil! Luckily, the plane landed safely. #fyp #caughtoncamera #planecrashes #planesoftiktok #shocking #caughtoncamera ♬ original sound - Daily Mail

Nyitókép: TikTok

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2023. október 17. 19:04
:)) Az ember mindig bedől az ilyen címeknek, pedig már vagy 100X megfogadtam, hogy mégse nyitom meg őket. Ugyanis semmi nem igaz amit ír a cikk. Nem látható a robbanás, egy füst kátható, és a rémült utasok. A kamera meg a füstöt vette föl, és nam a hajtóművet. Vagyis amelyiken olyat írnak, hogy ezt és ezt láthatja, képpel, vagy videóval, -akkor biztos lehet benne, hogy kamu amit írnak, kattintásvadászat ürügyén.
hlaci83
2023. október 17. 18:35
De láttam már!!!! Volt már ILYEN tv-be, miért hazudtok????? Barmok vagytok, amúgy…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!