Idős férfi támadt fiatalokra Vácon, mert azok „beszóltak” neki, hogy ne köztéren belezze ki a halat

2023. október 24. 17:29

Nem is a halbelezés, hanem az azt kísérő szag zavarhatta a fiatalokat.

2023. október 24. 17:29
null

Beszólt, megütöttem” – indokolta tettét az a 67 éves férfi, aki ököllel és késsel támadt fiatalokra a váci vasútállomáson.  A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-posztjából fény derül az eset előzményeire is: halbelezés és az azt kísérő szag ágyazott meg a szóváltásnak.

A bejegyzés szerint a férfi először ököllel támadt az egyik fiatalra, majd kést vett elő, mert azok szóvá tették neki, hogy a vasútállomás nem a legjobb hely egy hal megpucolására és kibelezésére. „Még akkor is markolta a bökőt, amikor a riasztásra kiszáguldó őrmester megérkezett. Termete, no meg határozott felszólítása és fellépése egy pillanat alatt elválasztotta a kést gazdájától”, írták a költői hangvételű posztban.

A 67 éves férfi ellen garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Nyitókép forrása: Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság, Facebook

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hoci74
2023. október 25. 08:13
De ha meztelen seggű buzik vonaglanak Pesten, és sajnos Pécsen is, az nem gond ugye? Szorítok az öregnek, görbüljön!! Ha pénzbüntetés lesz,össze kell dobni gyerekek, nemzeti minimum!
Secerror
2023. október 24. 19:47
Bezzeg a dorkagryllus mennyire örült annak, hogy Nyugat-Szovjetúnió egyik bolsevikkeltetőjében, Berlinben két (hím)tagbaszakadt pali tűsarkú csizmában smárolt, és markolászta egymás seggét, és ez mekkora faszaság, mert ott senki nem ütközött ezen meg (vö: mindenki leszarta, mert már immunis, vagy NEM MER szólni az ideológiai megfélemlítés miatt). Ehhez képest egy váci köztéri heteronormatív halbelezés szinte gasztroművészet. ;)
augustus2-0
2023. október 24. 19:36
Harci nyugger volt.
Proxima Centauri
2023. október 24. 19:18
Csak a határ közelsége miatt kérdezem, hogy nem volt-e tót a ponytpuculó. Mert magyar ember ilyet nem csinál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!