Benzin helyett vizet tett az autóba egy romániai töltőpisztoly

2023. október 10. 14:41

A fogyasztóvédelem ideiglenesen bezáratta a kutat.

2023. október 10. 14:41
null

Rosszul indult a napja több romániai autósnak, akik MOL-kúton kívántak benzint tölteni az autójukba. Egy Neamt megyei töltőállomáson ugyanis üzemanyag helyett vizet töltöttek az autójukba, számol be a Főtér.

Az incidens még október elején történt.

Az autók természetesen gyorsan lerobbantak, az érintettek pedig panaszt tettek a megyei fogyaszóvédelemnél. A fogyasztóvédelem úgy döntött, hogy kivizsgálják a helyzetet, addig elrendelte a kút ideiglenes bezárását. A MOL Romania elismerte a hibát, és kijelentette, hogy a hiba csak azt az egy benzinkutat érinti. A töltőállomás tartályainak karbantartása során kerülhetett víz beléjük. Azt kérik az érintettektől, hogy a kárrendezés ügyében mielőbb vegyék fel a kapcsolatot a céggel.

Nyitókép: MTI/Mediafax/Gabriel Petrescu

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miles1
2023. október 10. 23:42
Akkor szar volt a karbantartás. Minden tartályban van víz. Főleg ezek a szar bioetanolos benzinek veszik be még a levegőből is a vizet, de egyrészt ugye azt időnként le kell fejteni, másrészt a víz úszik a benzin tetején. Ezért úgy kell az úszókákat, szintérzékelőket beállítani, hogy a pumpák mindig csak benzint szívjanak fel. Ha kritikus szintre ér a benzinszint, egyszerűen nem adagol tovább, hanem leáll.
Tuners
2023. október 10. 19:00
“Karbantartás” Ja, ja….😂 Mondjuk ki: ellopták.
véna
2023. október 10. 16:43
4 szabadalom van levédve benzin helyett vízzel működő autóról Romániában mindenféle átalakítás nélkül és 1 ami cokettővel is üzemel.
kiss.istvan770
2023. október 10. 15:29
A románoknál népszokás az üzemanyag lopás. Valamelyik helyi alkalmazott nyúlhatta le és vizet öntött a helyére, hogy a szint meg legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!