„A demokraták miért is védik továbbra is Joe Bident?” – újabb bizonyítékok kerültek elő a család simlis ügyeiről

2023. augusztus 10. 15:39

Fogy a levegő a Biden-család körül.

2023. augusztus 10. 15:39
null

Az amerikai képviselőház felügyeleti bizottsága – amely a Biden-család körüli kétes ügyeket igyekszik feltárni – hat különböző bank beidézése és a válaszul kapott több ezer dokumentum beérkezése után hozta nyilvánosságra az utalásokról szóló információkat. Ezekből többek között kiderült, hogy az amerikai elnök és családja 20 millió dollárt kapott Oroszországtól, Ukrajnától és Kazahsztántól az idő alatt, míg Joe Biden alelnök volt–  írta a Breitbart.

A Bizottság közölte, hogy a beidézések olyan személyekre és vállalatokra vonatkoztak, akik a Biden család tagjaival és azok üzleti partnereivel folytattak üzleti tevékenységet.

A bizottság korábban két részletet is nyilvánosságra hozott Bidenék banki nyilvántartásaiból. Ezekből kiderült, hogy legalább 10 millió dollárhoz jutottak romániai és kínai üzletekből. A családból kilencen jártak jól: a külföldi üzleti vállalkozások hasznából 

még Biden két unokája is részesedett.

„Joe Biden alelnöksége alatt fia, Hunter Biden »márkaként« adta el magát, hogy milliókat kaszáljon kazahsztáni, oroszországi és ukrajnai oligarcháktól” – idézte a Breitbart James Comer republikánus politikus sajtóközleményét. Comer arra is kitért, hogy ugyanakkor „úgy tűnik, hogy nem nyújtottak más valódi szolgáltatást, mint hozzáférést a Biden-hálózathoz, beleértve magát Joe Bident is”.

 A cikkben Jim Banks képviselő reakcióját is ismertették, aki szintén folyamatosan nyomon követi az események alakulását. Banks azt a kérdést tette fel, hogy „a demokraták miért is védik továbbra is Joe Bident, miközben

 folyamatosan kerülnek elő a bizonyítékok az elnök ellen”.

Nyitókép: Saul Loeb / AFP

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. augusztus 10. 18:45
„A demokraták miért is védik továbbra is Joe Bident?” mert a zsidók bábja! Biden...."Később egy, a Shalom TV-nek adott interjújában már meggyőződéses cionistának titulálta magát, hozzátéve: nem kell ahhoz zsidónak lenni, hogy valaki cionistává váljék. ..."
EX_Terminator
2023. augusztus 10. 17:08
A közös bűn összeköt...
piramis-2
2023. augusztus 10. 16:21
II.baljoska61-nak! Miért nem foglalkozol, a Bajna Gordon gazdagodásával? Miért nem foglalkozol, a Dobrevné Gyurcsány Feri gazdagodásával? Miért nem foglalkozol, Bige László gazdagodásával? Miért nem, Kapolyi László gazdagodásával? Miért nem foglalkozol, Oszkó Péter gazdagodásával? Miért nem foglalkozol, Varga Zoltán, gazdagodásával? Miért nem foglalkozol, Leisztinger Tamás, gazdagodásával? Vagy: Mártha Imre azt egyáltalán nem tagadta, hogy több, milliárdokat érő ingatlant is vett magának Floridában, - például egy magánszigeten, a Mexikói-öböl kijáratánál (Jól fizethetnek a fővárosi közműholding vezérigazgatói posztjáért na!) https://metropol.hu/aktualis/2022/02/a-budapesti-kozmuvezer-allitja-csak-egy-kis-meretu-tarsashazi-lakasa-van-floridaban-de-nezzuk-meg-kozelrol-fotok Soroljam még Ildikó?
Ödenburger
2023. augusztus 10. 16:17
„a demokraták miért is védik továbbra is Joe Bident?" Egyszerű: mivel Biden félreállításával megszűnne Ukrajna támogatása. A Biden család elkötelezett Ukrajnában (vö. Burusima), ezért a mögötte álló üzleti körök az utolsó pillanatig ragaszkodnak a személyéhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!