Volkswagen kisbusznak öltözve futotta le egy férfi a londoni maratont

2023. április 27. 13:31

Ő lett a valaha volt leggyorsabb közúti járműnek öltözött futó a verseny történetében. 

2023. április 27. 13:31
null

Egyre több futó dönt úgy, hogy jótékonysági célból, vagy csak szórakozásból valamilyen jelmezt visel a londoni maraton közben. Nemrég például egy Big Bennek öltözött férfi esete járta be a világot, aki a torony magassága miatt nem fért be a célkapun.

Egy 49 esztendős brit édesapa, Jem Smith egy Volkswagen lakóautó jelmezben négy óra 27 perc és 52 másodperc alatt tette meg a maratoni távot, ezzel ő lett a valaha volt leggyorsabb közúti járműnek öltözött futó a londoni verseny történetében. A jelmez alumíniumból és fából készült, és nagyjából másfél órával lassította le az azt viselő férfit. A futás közben sokszor ugratták azzal a kérdéssel, hogy kifogyott-e már az üzemanyag.

Nyitókép: Twitter 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GrumpyGerald
2023. április 27. 17:30
Nagy az Isten állatkertje. De nemtom, mert aranyos megminden (főleg mondjuk egy London Cab-bel még helye is lett volna talán), de szóval így "kicsit" infantilis szerintem.
ellenforradalmár
2023. április 27. 16:51
??? A Budapest maratonon és félmaratonon meg bűvöskockában/Rubik kockában futotta le egy srác többször is...
Dr. Greta Grünberg
2023. április 27. 14:49
Bravó, végre előbújhatnak ők is, ideje, hogy ez az LMBTQIVW kisebbségi csoport is felvállalja magát!
kovlat
2023. április 27. 14:28
Na, most ha nem ellenőrzik a kipufogóján távozó szennyezőanyagok összetételét, feltételeznem kell, hogy csalt. :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!