Budapestet szerette volna megmutatni barátnőjének, de Bukarestbe vette a repülőjegyet

2023. március 09. 21:36

A két ausztrál így a román fővárost fedezte fel.

2023. március 09. 21:36
null

Megtörtént a „szokásos” félreértés Sophie Alice-szel és Ben Kennedyvel. Az ausztrál pár férfi tagja Budapestet szerette volna megmutatni barátnőjének egy utazás keretében, de a jegyet Bukarestbe foglalta.

A tévedést akkor vette észre, amikor késő volt: már készen álltak a járatra való felszálláshoz.

Ezzel együtt elmentek a román fővárosba, sőt videót is készítettek arról, hogy megnézik a nevezetességeket: Drakula kastélyát és a helyi ételeket. 

Többen megjegyezték, hogy figyeljenek oda, nehogy legközelebb véletlenül összekeverjék Ausztriát Ausztráliával .

sophealice They sound similar right  #budapest #bucharest #romania #ryanair #airport #travel #bestfriends #viral #fyp #fypシ #surprisingyourbff ♬ original sound - Cosmic Sporting Dogs

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2023. március 13. 13:57
Így járnak az analfabéták, a térképet olvasni nem tudók, a földgömböt még soha nem látók. Olyan ez, mintha egy magyar Ausztrália helyett Ausztriába menne nyaralni, azután csak csodálkozna, hogy milyen hamar odaért. Pedig úgy ránézésre nem is négerek az illetők. (csak fejben)
masikhozzaszolo
2023. március 10. 16:39
Van olyan, hogy Frankfurt am Main. Van olyan, hogy Páris. És Amerikában is Páris (Illionis)
VeraMayer
2023. március 10. 15:52
2 cseh nő tavaly a szerb Nis városba vett repülőjegyet a francia Nice (Nizza) helyett, (Nis egy iparváros), és szerencsésen meg is érkeztek oda.
pragmatika
2023. március 10. 15:41
Bukarestet kéne átkeresztelni Kukarestre. Talán könnyebben megkülönböztetnék a két várost. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!