Fényharcosként mutatkozott be Ukrajna szépe a Miss Universe versenyen (VIDEÓ)

2023. január 14. 18:21

A szépségkirálynő kézzel varrt ruháját Szent Mihály arkangyal ihlette.

2023. január 14. 18:21
null

Ukrajna is megméretetti magát a Miss Universe szépségversenyen. A versenyen Viktoria Apanasenkót indítják, aki meghökkentő jelmezben mutatkozott nemrég be a zsűri előtt. A szláv szépség a tipikus tollas és flitteres body helyett ugyanis „fényharcosnak” öltözve jelent meg a színpadon – írta az Insider.

A lap a produkciót felidéve hozzátette, Apanasenko „karddal hadonászott, és egy kézzel varrt ruhát viselt, amelyet

"Mihály harcol a gonosszal, és győz" – fogalmazott az ukrán szépségkirálynő az Insidernek.

Apanasenko a jelmezével az ukrajnai háborúra akarta felhívni a világ figyelmét, miközben hazáját képviselte a világversenyen. „A személyiségemet akartam megmutatni ebben a jelmezben. Azt az erőt, ami a népemben is megvan” – hangsúlyozta a versenyző.

Sokszor gyertyafényben készült a kosztüm

Az Insider arról is beszámolt, hogy a ruhán több, ukrán nemzeti szimbólum is megjelenik. A jelmez négy hónap alatt késült el, egy teljes ukrán tervezőcsapat dolgozott rajta „brutális körülmények között”. A tervezők ugyanis a gyakori áramkimaradások és légiriadó szirénázások közepette sojszor gyertyafényben, korlátozott készletekkel készítették el a „Fény harcosa” kosztümöt, amelyet Apanasenko szerint megtiszteltetés volt viselni – ismertette a lap.

Az ukrán szépség királynő bemutatkozását alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2023. szeptember 25. 14:21
Semmi szvasztika, vagy fekete nap?
Robert69
2023. január 16. 14:13
Ma már nem kell bámiben jónak, vagy szépnek lenni, elég ha ukrán vagy már csak nevezned kell és tiéd a fődíj.
Házam Hazája
2023. január 15. 21:14
AZ ORSZÁG HALDOKLIK, MIKÖZBEN KIJEV DŐZSÖL!!!
Házam Hazája
2023. január 15. 21:11
"A jelmez négy hónap alatt késült el, egy teljes ukrán tervezőcsapat dolgozott rajta „brutális körülmények között”." AZ ORSZÁG HALDOKLIK, MIKÖZBEN KIJEV DŐZSÖL!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!