Chuck Norris 101 éves édesanyja ma is imádkozik fia sikeréért

2023. január 30. 07:13

A színész egy interjúban elárulta, hogy nagyon sokat köszönhet az anyukájának, aki nem kizárólag gyerekkorában támogatta őt.

2023. január 30. 07:13
null

Chuck Norris édesanyja három fiút nevelt fel egyedül, rendkívül nagy szegénységben. Chuck Norris édesapja a színész tinédzserkorában elhagyta a családot, így Wilma Norrisnak egyedül kellett tovább nevelnie három fiát – írta meg vasárnap a Blikk.

Akkoriban az ilyen helyzetbe került nőket nem nagyon támogatta a társadalom, ezért a család egészen mély szegénységben küzdött a fennmaradásért éveken át. A színész egy interjúban elárulta, hogy nagyon sokat köszönhet az édesanyjának,

aki nem kizárólag gyerekkorában támogatta őt, hanem felnőttként és már befutott sztárként is:

„Édesanyám egész életemben imádkozott értem, jó és rossz időkben egyaránt. Gyermekkoromban súlyos egészségi problémáim voltak, majdnem meghaltam. Amikor néhány évtizeddel ezelőtt majdnem elveszítettem a lelkemet Hollywood miatt, ő folyamatosan imádkozott a sikeremért és üdvösségemért.”

A lap hozzátette, hogy Wilma Norris idén májusban töltheti be a 102. életévét. Nem volt könnyű élete, hiszen többször küzdött meg rákos megbetegedésekkel,

élete során közel harminc különböző műtéten esett át.

Chuck Norris saját elmondása alapján azért is szeretne minél több időt a családjával tölteni és minél jobb apa lenni, mert az édesanyjától is ezt látta, aki három nagyszerű fiút nevelt fel – voltaképpen teljesen egyedül.

Nyitókép: ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. január 30. 16:01
Ha én lennék a halál biztos nem emberkednék Chuck anyukájával.
Hyazinth
2023. január 30. 14:46
Nem volt szép Chuck Mátétól, hogy elhagyta a családját.
certus
2023. január 30. 12:34
Akkor megvan, kitől örökölte a képességeit. :) Mindenesetre jó egészséget kívánok mindkettőjüknek.
need-info
2023. január 30. 12:16
/jók
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!