Magyar gólok a Bundesligában – Orbán után Szoboszlai villant (VIDEÓ)

2022. szeptember 10. 17:01

A Dortmund kapuját vették be a válogatott focistáink.

2022. szeptember 10. 17:01
null

Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik is kezdő, utóbbi kettő főszereplő is volt. A Leipzig első gólját Orbán szerezte Szoboszlai szögletéből.

 

 

Aztán jött a 45. perc és ez a bomba Szoboszlaitól:

 

Fotó: ROBERT MICHAEL / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2022. szeptember 10. 19:55
Na, ez tényleg kib.szott nagy bomba volt. 6x megnéztem. Gratula. Remélem a válogatottunkban is látunk majd ilyet tőle.
OberEnnsinnen
2022. szeptember 10. 19:04
HA AZZAL VERSENYZÜNK A NYUGATTAL, HOGY KI TUD JOBB FUTBALLISTÁT VÁSÁROLNIA A NEMZETKÖZI FUTBALLBÖRZÉN, OTT CSAK RÖHEJES VESZTESEK LEHETÜNK. A MAGYAR PIAC EHHEZ TÚL KICSI, NINCS MEG A TŐKEERŐ. De ez nem baj, sőt... A Megyeri úti temető VALÓDI FUTBALLISTÁK holttestével "gyarapodik". Az Újpesti Dózsa játékosai voltak ők. Legyenek megint, magyar, újpesti Dózsa-játékosaink. Újat - vagy nagyon is régihez visszatérve, -régit kell újrakezdeni, ezt csakis országos méretben lehetséges, az akadémiák, mind a saját rossz, káros, bűnös elképzelésüket követve semmi előrelépésre nem képesek A magyar futball - már 40 éve - nem létezik. Magyar futballszakma - szintén. Akkor? Vissza a gyökerekhez. Az állam óriási pénzeket szór széjjel, a közelben állók felkapkodják, névtelen senki idegeneket vásárolnak rajta, a többi pénz sorsa? Ismeretlen, ellopják m unka nélkül. Nem működik semmiféle ár-érték arány, abszolút káosz. Országosan legyen az első lépés, amit a többi nagy klub is követhet, vasasok, honvéd, vasutasok, stb: Dárdai jöjjön haza, vagy Dárdai kvalitású bárki, a BM vásárolja vissza a belgától az Újpestet, legyen : Újpesti Dózsa Torna Egylet az ország területén Dózsa-klubokkal a fiatal magyar labdarúgók felkarolására, segítésére, hogy VALÓDI MAGYAR FUTBALLISTÁKKÁ válhassanak: gyorsaság, technika, érzés, autonóm egyéniség. Ez a valódi magyar futball filozófiája: a gól, a gól, a gól elérése, ez vezeti, mozgatja a gondolkodásmódját. Nem a tolódás, nem a továbbpasszolás, nem a semmittevés futball címén. Nem a TAO körül nyomakodó senkik számonkérés nélküli - mert NINCSENEK STANDARDOK, nincs magyar futballfilozófia, a mai "MLSZ" ennyire nem képes - "futballja".
lynx
2022. szeptember 10. 17:45
Jó lett ez az edzőváltás. Játszatni kell ezt a fiút és lám, ilyet utoljára Rivelinótól láttam.
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. szeptember 10. 17:33
Óriási gól volt a Szobié!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!