Boris Johnson összekeverte Putyint és Zelenszkijt (VIDEÓ)

2022. szeptember 23. 18:26

A volt brit miniszterelnök köszönetet mondott „Putyin inspiráló vezetésének”.

2022. szeptember 23. 18:26
null

Boris Johnson jelentős bakit követett el első nem-miniszterelnöki hozzászólása során, amikor összekeverte Volodimir Zelenszkijt Vlagyimir Putyinnal. Sikerült köszönetet mondania Putyinnak:

Azt mondta: „Köszönöm tisztelt barátomnak, James Heappey-nak az Egyesült Királyság fegyveres erőinek a munkájáért, az általunk küldött fegyverekért, 

Johnson azonnal rájött a hibájára, és hozzátette: „Volodimir Zelenszkij inspiráló vezetésének, bocsánat...”

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2022. szeptember 25. 01:24
"Boris Johnson összekeverte Putyint és Zelenszkijt" Miért lenne Ő különb mint Biden...?
Ehetős Odó
2022. szeptember 24. 20:18
Nem káptalan az ember feje...
simonvitéz
2022. szeptember 24. 17:40
Erről gyurcsótány örökbecsű megjegyzése jut eszembe: A Demokratikus Koalicio célja, hogy az Mszp-vel együtt leváltsa a Dk-t.
merlin999
2022. szeptember 24. 16:58
Mi van kefehajú?Elszóltad magadat.Mennyi zsével léptél le?Biztos,hogy az unokáid sem tudják elkölteni.Rohadt kis londoni köztársaságbeli.Londonon belül létezik egy külön kis london.Az egész világ pénzügyeit ott mozgatják ahogy illik.Rohadt politika,politikusok.Szegény emberek!!Szegény polgárok!A világ polgárai,akiknek a pénzét ezek a f@szfejek ellopják,kihasználják.Éljen BoJo!!!Neki sikerült.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!