Zelenszkij Johnsonnak: Az egész ukrán társadalom együtt érez önnel

2022. július 07. 19:03

Az ukrán elnök köszönetet mondott távozó brit vezetőnek.

2022. július 07. 19:03
null

A Volodimir Zelenszkij elnök hivatala által kiadott közleményből kiderül, hogy a két vezető telefonbeszélgetése után Zelenszkij hivatala megköszönte Boris Johnsonnak, hogy az orosz inváziót követően megvédte Ukrajna érdekeit. Arra számítanak, hogy Boris Johnson lemondása ellenére is folytatódik az országuk támogatása Nagy-Britannia által  – írja a Guardian.

„Mindannyian szomorúan hallottuk ezt a hírt Johnson lemondásáról.

Nemcsak én, hanem az egész ukrán társadalom együtt érez önnel. Nincs kétségünk afelől, hogy Nagy-Britannia továbbra is támogatja Ukrajnát, de az Ön személyes vezetése és karizmája különlegessé tette azt” – adta ki a közleményt Zelenszkij hivatala.

Fotó: JUSTIN TALLIS / POOL / AFP

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. július 08. 19:06
Zselé talán már tudja, hogy kócos Boris azért nyomta a háború témát, hogy addig se a kerti partikról, meg a homár kolléga taperolásairól szóljanak a szalagcímek. Ez már egy rég bevált angolszász recept, "ha gyengülsz a belpolitikában, akkor ideje háborúzni".
nikonos
2022. július 08. 14:01
Mandi: együttérez, nem együtt érez.
mokány
2022. július 08. 08:31
Ez is lemondana már , ha megtehetné .
machet
2022. július 08. 06:54
Elmész te a k anyádba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!