Részegen lövöldözött Kijevben egy ukrán vezérkari tiszt

2022. június 13. 13:00

Jurij Bobrov ezredest, a vezérkar jogi osztályának vezetőjét őrizetbe vette a hatóság a nyilvános helyen rendezett lövöldözés miatt.

2022. június 13. 13:00
null

Az esetről a Kárpáthír számolt be. Az információ szerint a vezérkari tiszt ügyével az Állami Nyomozó Iroda (DBR) foglalkozik. A botrányos esetről Olekszij Reznikov hadügyminiszter elmondta: vizsgálóbizottságot alakítottak az eset körülményeinek tisztázására. A bizottság munkáját Jevhen Mojszjuk tábornok, a fegyveres erők főparancsnok-helyettese irányítja.

Az esetről videófelvétel készült, amelyen látható, hogy az egyenruhás férfi egy heves vita közben előránt egy fegyvert, feltehetően a szolgálati revolverét. Az incidens egy gyerekekkel teli játszótér közvetlen közelében történt.

Nyitókép: Jakub Porzycki / NurPhoto / AFP. Illusztráció.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tomivengr
2022. június 14. 19:06
https://t.me/intelslava/31097 "Az incidens egy gyerekekkel teli játszótér közvetlen közelében történt." Talán ha a videót teljes méretben mutatják meg, akkor ezt a mondatot ki lehetett volna hagyni. Magáért beszél.
kozmosz
2022. június 14. 00:29
Kétlem, hogy egy ilyen US-ben gyártott pisztoly lett volna a kezében.
Zilizi Gábor
2022. június 13. 22:13
Na ilyen embereket kellene a Mirotvorec listára fel pattintani...
feketepemete
2022. június 13. 19:21
Biztosan pártatlan és elfogulatlan ítélet fog születni hiszen mint tudjuk ukrajna jogállam, akik az eu alapértékeket sőt magát az eu-t védik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!