Drámai felvételek a lebombázott kramatorszki vasútállomásról (videó)

2022. április 08. 20:17

A támadásban több mint ötvenen vesztették életüket, mintegy százan megsérültek.

2022. április 08. 20:17
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, becsapódott két orosz rakéta pénteken a kelet-ukrajnai Kramatorszk város egyik vasútállomásánál, több mint harmincan életüket vesztették és több mint százan megsebesültek – közölte az ukrán állami vasúttársaság. A vasútállomást jelenleg a háború elől menekülők evakuálására használják.

Pavlo Kirilenko Donyeck megyei kormányzó azt mondta, hogy az állomáson

több ezer ember tartózkodott a rakétacsapás pillanatában.

A kormányzó az interneten egy fényképet tett közzé, amelyen holttestek láthatók bőröndök és egyéb csomagok halma mellett. Egy másik fotón mentőegységek tüzet oltanak.

Kazettás bombát vethettek be 

Időközben több megrázó felvétel is felkerült az internetre, amelyeken vértócsákat és holttesteket is látni, köztük gyerekét is. A város a Donbaszban található, az oroszok most erre a régióra koncentrálnak.

Az ukrán elnök szerint rakétatámadás történt, a donyecki kormányzó szerint viszont kazettás bombát vethettek be. 

A drámai képsorokat az alábbi videóban tekintheti meg:

Nyitókép: ANDREA CARRUBBA / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DonCiccio
2022. április 10. 10:06
a frontról jelentik ukrán álhírek helyett: Az oroszok Basztyion rakétarendszere megsemmisítette az Odesszától északkeletre lévő külföldi zsoldosok gyűjtő és kiképzőközpontját
magyarhuszár
2022. április 10. 01:49
Tochka-U taktikai rakétákat, amelyek töredékeit az állomás közelében találták meg, csak az ukrán erők használják. Március 14-én ugyanilyen típusú rakétát lőttek ki, amely Donyeck központját érte el, és 17 embert a helyszínen megölt, 36 civilt pedig megsebesített... Az ukrán hadsereg „emberi pajzsként” használja Mariupol és Donbass más városainak lakóit. Nem elfelejtendő továbbá az sem, hogy az ukrán vezetés is tele van filmes emberrel....
CSISZIPP
2022. április 09. 21:39
Nincsenek betörve az ablakok!?Ahol meghal 50 ember,meg 150 sebesült van,ott még az égnek is véresnek kéne hogy legyen!
pumuklik
2022. április 09. 21:35
Lehet, Boris Johnson azért ment Kievbe, hogy leváltassa a "rendezőt"? Makiszar miért nem ajánlja fel Bangónét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!