Harry és Meghan számos kompromittáló történetet kitálaltak Oprah Winfrey showjában

2021. március 08. 17:33

Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adott interjújában azt állítja, hogy a Buckingham-palotában elhallgattaták őket.

2021. március 08. 17:33
null

Az interjúban Meghan Markle több részletet is feltárt az angol királyi család részeként eltöltött, számára meglehetősen kellemetlen évekről. Az interjúban egy szabadságáért harcoló afroamerikai nő harca körvonalazódik a konzervatív és enyhén rasszista királyi család polipszerű ölelésében, melyből végül hősiesen távozik megmentve férjét a szörnyű elnyomás karmai közül. 

 „Egyszerűen nem akartam tovább élni. És ez egy nagyon világos, valós és félelmetes állandó gondolat volt a fejemben” - emelte ki Meghan a CBS műsorában. Állítja, hogy bár a királyi család tagjainak elmondta, hogy segítségre van szüksége mentális állapota miatt, de nem kapott tőlük támogatást, mert úgy vélekedtek, hogy az ártana az uralkodóház hírnevének, ha kórházba kerülne.

Kiderül, hogy Meghan Markle gyermekének leendő bőrszíne aggodalommal töltötte el a királyi családot, hogy Vilmos herceg felesége egy szipirtyó, és hogy Harry Herceg nagyon sajnálja testvérét és édesapját akik egy szörnyű intézmény, szó szerint „cég” rabságában vannak a trőnörökösség nyomasztó terheit cipelve. 

Meghan Markle cáfolja azt is,hogy egyáltalán ő kezdeményezte volna a Megxitet, azaz a királyi családból való távozást.

„El tudod képzelni, ennek mennyi értelme van? Mindent hátra hagytam érte. Az volt a tervünk, hogy ezt örökké csináljuk” – mondja egy helyütt Oprah Winfrey-nek, aki amúgy a pár régi barátja. Még esküvőjükön is részt vett, most pedig telekszomszédok a kalifornai villanegyedben, ahol a pár él. Valószínűleg a mostani interjúból ők is komoly összeghez jutnak, hisz a Wall Street Journal kiemelte: a CBS 7 és 9 millió dollár közötti összeget fizetett Oprah Winfreynek az interjúért, a CBS pedig 325 ezer dollárt kért minden 30 másodperces reklámidőért a kétórás adásidő alatt.

Arra a beharangozóban feltett kérdésre, hogy hallgatott vagy elhallgattatták-e a hercegnőt, Markle szerint természetesen az utóbbi a válasz,

hisz nagyon világosan megmondták neki is, hogy a királyi családon belül mindenre no comment a válasz. Már Harry herceg társaságában került szóba az is, hogy ez halmozottan igaz a családra a bulvársajtóval ápolt meglehetősen ambivalens viszony miatt is, hisz a brit tabloid újságok előszeretettel csámcsognak a királyi család ügyein, melyekkel szemben a család szinte kivétel nélkül hallgatással védekezik, legyen az András herceg számtalan szexuális kicsapongása és kapcsolata Jeffrey Epsteinnel. 

Sussex hercege arról is beszélt, hogy családja a tavalyi év elején – miután bejelentették távozásukat – minden anyagi támogatást felfüggesztett, ezért csak az édesanyjától, a néhai Diana hercegnőtől örökölt pénz segítségével tudták elhagyni Nagy-Britanniát. Harry úgy vélekedett, hogy anyja „nagyon dühös és szomorú lett volna, ha látja hogyan alakult mindez, de biztosan azt kívánná, hogy boldogok legyünk”.

A palota egyelőre nem reagált az interjúra, amelyet Nagy-Britanniában hétfő este sugároznak a televíziók.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teribari
2021. március 11. 06:55
Harry, a herceg, akit békává csókoltak ...
Frakk a macskák réme
2021. március 09. 12:36
Véletlen-e, hogy a Harry pont úgy néz ki, mint az anyjának a testőrparancsnoka? Ezek után tökmindegy kit vett el feleségül miket pofáznak, mennie kellett.
Budai Katalin
2021. március 09. 04:28
Egyre antipatikusabb ez a Meghan és Harry. Elmentek. Nem akartak ott élni. Most minek kell hátrafelé köpködni? Nem tudom mit akar ez a nő? Állandóan emlegeti a bőrszínét. Egyáltalán nem örökölte anyjától a néger rasszt és a kisfia sem. Ebből akar megélni, hogy sajnáltatja magát? Egyre undorítóbb celebek. Más témájuk sincs, mint pocskondiázni az angol királyi házat.
annamanna
2021. március 09. 00:28
"Harry herceg az interjú során kijelentette: úgy érezte, hogy "csapdába esett" a királyi családban, amelyből Meghan segítségével tudott kiszabadulni. Hozzátette, egyedül nem lett volna képes lemondani királyi kötelezettségeiről. Harry attól félt a leginkább, hogy megismétlődik, ami édesanyjával történt, és ezért mielőbb ki akarta menekíteni a családját. Gondolataim ezzel kapcsolatban: Ezt mondom már több mint egy éve. Akik követték Harry munkásságát, megkomolyodását a katonaság alatt, az akkor adott nyilatkozatait, azok már jóval korábban sejthették, hogy Harry valószínűleg nem fog élete végéig ebben élni és létezni. Én már akkor elgondolkodtam, amikor Katalin és Vilmos már házasok voltak, és Harry mindig hozzájuk csapódva jelent meg a különböző eseményeken, hogy vajon meddig felel ez meg egy fiatalembernek, hogy a bátyja családja mellett éljen mintegy. Nem is éreztem ezt egészségesnek. Amikor Meghan megjelent a színen, egy nagyon természetes folyamat zajlott: a fiúból férfivá érett Harry-nek végképp elszakadt a köldökzsinór, ami addig bátyjához kötötte, és már nem a tágabb értelemben vett rokonságával érezte magát egynek, hanem a feleségével, ami véleményem szerint egy nagyonis természetes és egészséges dolog. Úgy sejtem, sőt, ezt többször hangsúlyozták is, hogy Archie születése csak méginkább elmélyítette véd-és dacszövetségüket, és onnantól már hármas egységben feszítették szét a számukra nem megfelelő kereteket. Azt pedig külön felháborítónak érzem, hogy mindenki Meghant, a nőt hibáztatta amiatt, hogy egy felnőtt férfi hozott egy döntést, mert úgy érezte, meg kell védenie a családját." "már korábban is olvastam, hogy Katalin és Vilmos fenyegetve érezték magukat a náluk jóval lazább és közvetlenebb sussexi hercegi pár miatt, ha ez így volt, akkor szerintem rosszul fogták fel a dolgot." "Meghan nagy csodálattal beszélt a királynőről, azt mondta, ő mindig "csodálatos volt" vele, nagyon melegen fogadta a családban, és nagyon szeretett vele időt tölteni. Felidézte, hogy amikor közösen jelentek meg egy eseményen kettesben (ami egyébként hatalmas kegynek számít), akkor ajándékot kapott az idős uralkodótól, egy gyöngyfülbevalót és nyakláncot, sőt, II. Erzsébet be is takargatta őt a kocsiban saját plédjével. A királynő Meghant saját nagymamájára emlékeztette." "Azt mondta, együttérez azokkal, akik benne ragadtak az intézményben, mint például Vilmos és apja, Károly." https://everythingaboutthehouseofwindsor.blog.hu/2021/03/08/az_oprah-interju_elemzese
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!