Franciaország: Marad a rendkívüli állapot

2016. április 20. 12:10

További két hónapig marad érvényben a rendkívüli állapot Franciaországban. Az intézkedést a futball Európa-bajnokság és a Tour de France kerékpárverseny közeledtével indokolták.

2016. április 20. 12:10

A kormány további két hónapig meghosszabbította a rendkívüli állapotot Franciaországban. A francia kormányfő, Manuel Valls a futball Európa-bajnokság és a Tour de France kerékpárverseny közeledtével magyarázta a döntést. Szerinte az ilyen komoly rendezvénysorozatok megkövetelik a kellő elővigyázatosságot. 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
XPEH BAM
2016. április 20. 22:54
Franciák már elvesztek...
Pandaka pygmaea
2016. április 20. 16:12
Remek. Azt hiszem, lett néhány eladó jegyem a foci EB-re. :)
3M..
2016. április 20. 13:40
A renkívüli állapotot az EU alapértékek részeinek kell mostmár tekinteni. Ez a nyugat-európai országok kizárólagos privilégiuma. Nyugodtan betehetjük a művészi szabadság értéke mellé. Egy robbantásnak bele kell férnie a véleménynyilvánítás szabadságába. Mivel az eltérő kultúra tolerálandó. Szebb Jövőt!
Potymog
2016. április 20. 13:07
"További két hónapig marad érvényben a rendkívüli állapot Franciaországban. Az intézkedést a futball Európa-bajnokság és a Tour de France kerékpárverseny közeledtével indokolták." Miért nem a migránsok beözönlésével indokolták? A Tour de France miatt eddig nem kellett rendkívüli állapotot bevezetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!