Katonafeleségek vetkőztek

2010. április 23. 11:52

Hatalmas sikert arattak pucér naptárukkal a katonafeleségek és barátnők, akik a brit seregnek gyűjtöttek közel nyolc millió forintnak megfelelő összeget - szolgáló párjaik azonban nem voltak mind elragadtatva.

2010. április 23. 11:52

Ötven hölgy állt össze, hogy elkészítsenek egy jótékonysági naptárat; az Afganisztánban és Irakban szolgáló brit katonák feleségei és barátnői meztelenül álltak Roy Goodwin kamerája elé, hogy így gyűjtsenek pénzt egy, a harctéren megsebesülteket segítő alapítvány számára. A naptár mostanra huszonhatezer fontot, azaz közel nyolc millió forintot hozott.

A katonák azonban nem voltak maradéktalanul megelégedve: „A barátom tudja, hogy jó célt szolgált a vetkőzésünk, de attól még nem örült neki, hogy ezrek nézik a pucér fenekemet! Én ennek ellenére nagyon büszke vagyok rá, hogy részese voltam ennek a kampánynak és sokunk férje és kedvese is ugyanígy érez, remélem az én párom, Andrew is belátja majd, hogy nincs ezzel semmi gond!” – mondta el Kelly Monk, az egyik naptárlány a Daily Mailnek.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2010. április 23. 13:41
Szexelj- ne Háborúzz! A szexbe kevesebben halnak bele. Erröl jut eszembe, az az eset, amikor a szobába a kis cigánygyerek játszik az apja fszával. Benéz a feleség, és rákiabál a férjére- Meg vagy te őrülve- mit adsz a gyerek kezébe! "Mér- mit agygyak? Borotvát?"
gentry
2010. április 23. 13:00
Sok ilyenre lenne szükség!
drienovác
2010. április 23. 12:40
mindig így kezdődik, előbb csak fotózás, aztán majd jön az akció is, a sokkal több pénzért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!