Slota újra akcióban

2010. március 06. 15:55

Lovon futkározó királynak nevezte Szent Istvánt az SNS elnöke, aki pártja révkomáromi konferenciáján bírálta a helyi önkormányzatot is.

2010. március 06. 15:55
A Szlovák Nemzeti Párt újjáalakulásának huszadik évfordulóját ünnepelte egy révkomáromi konferencián Ján Slota, a párt elnöke. Bírálta a város önkormányzatának rendelkezéseit, amiért nem engedték közterületen felállítani Cirill és Metód szláv hittérítők szobrát, és az így csupán a Matica Slovenska helyi székházában kapott helyet, a balkonon. „Elfogadhatatlan, hogy a balkonon kell koszorúznunk” - jelentette ki a radikális politikus. „A másik oldalon itt van egy lovon futkározó király, akinek lovasszobra Révkomárom legszebb helyén áll” - mondta Szent István király tavaly augusztusban felállított szobrára célozva.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakilincs
2010. március 07. 18:06
Úgy tűnik Slota pajtás is a gaz magyar irredentizmus szolgálatába állt, hogy Révkomáromot emleget..:)
Anonymus05
2010. március 07. 14:06
Ez a Slota egy idióta,akit csak a magyarellenessége éltet.Ráadásul az egyszerű szlovák embereket,a szlovák politikát,és Fico-t is ellenünk hergeli...Értelmi szintje valahol a nulla közelében tanyázik.Elképesztő,hogy hogyan kerülhet egy ilyen ember abba a pozícióba,amiben most van...
kamasuka
2010. március 07. 12:36
No igen, amikor mi már lovon futkoráztunk, akkor ők még a kecskét dugták a havasokban.
erdani
2010. március 07. 10:09
"...itt van egy lovon futkározó király..." Ez a szóösszetétel sokat elárul Slota szellemi színvonaláról. A lovon lovagolni lehet, futkározni szerintem kissé rövid a ló háta. És ez egy dolgot mutat a számomra, Szlovákiában nem nyelvtörvény kell, hanem nyelvoktatás, főleg az ilyen idiótáknak. Szerintem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!