Stier Gábor: Az ukránok most már mindenhonnan próbálnak összekaparni katonákat (Videó)

2023. április 09. 19:21

A Moszkvatér.com főszerkesztője az Ultrahang műsorában elemezte a háború legfrissebb fejleményeit.

2023. április 09. 19:21
null

Stier Gábor volt az Ultrahang YouTube-csatorna egyik legfrissebb adásának vendége. A műsorvezető Cs. Király Tamás arról kérdezte először az újságírót, mit szól ahhoz, hogy Volodimir Zelenszkij a héten Lengyelországba látogatott, ahol találkozott Andrzej Duda köztársasági és Mateusz Morawiecki miniszterelnökkel. 

Az újságíró Zelenszkij lengyelországi beszéde mögött azt sejti, hogy az ukrán erők a hónapok óta kemény ostrom alatt álló Bahmut városát feladják, szerinte egyre kevésbé tartható ukrán szemmel a város és 

Megjegyezte, a város elleni ostrom több irányból zajlik, a főszárnyon a Wagner-csoport elnevezésű orosz magánhadsereg, míg két oldalról az orosz reguláris erők nyomulnak előre. 

– mondta Stier Gábor.

A Moszkvatér főszerkesztője szerint az amerikaiak is figyelmeztették Kijevet, Bahmutnál túl nagyok a veszteségek és nincs értelme túl sokáig tartani a várost katonai szempontból. Kiemelte, a várható tavasz ellentámadást is veszélyezteti, amennyiben túl sokáig maradnak az ostromlott városban, ugyanis 

Stier Gábor megjegyezte, Ukrajna jelenlegi legnagyobb problémái, hogy nem érkeztek meg a nyugati fegyverek, ami van, az kevés, legalább is egy komoly ellentámadáshoz. Szavai szerint élő erőből is fogyóban vannak az ukrán erők, 

A teljes adást a lenti linken keresztül hallgathatja végig. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DonCiccio
2023. április 11. 05:55
,,..egyik legfrissebb ..." Kérem értelmezze nekem ezt a szóösszetételt valaki.
fado
2023. április 10. 16:57
Gábor elfogult. Nem kicsit, nagyon
Orange79
2023. április 10. 16:12
15-20 uki onkentest a mandin is ossze lehetne szedni, vegre itt lenne a lehetoseg, hogy ne csak a pofajuk jarjon hanem a fronton bizonyithatnanak.
Doromb13
2023. április 10. 11:23
Kedves Gábor ! Hetek,hónapok óta figyelem az ukrajnai háborúval kapcsolatos megnyilvánulásaidat a Tv-ben és az írásaidban,és egyre erősebb a meggyőződésem arról,hogy te az oroszoknak szurkolsz,minden megszólalásoddal az ő erőfölényüket sugallod és hirdeted. Nem tudom,miért van ez,nem is nagyon érdekel,hogy a Moszkva térhez passzolva miért vagy egy barbár agresszorral ilyen megértő,mennyit fizetnek érte,és hogy hogyan egyezteted ezt össze a lelkiismereteddel akkor, amikor ukránok tízezrei hallnak meg a hazájukat vdve,és milliók menekülnek el,hátrahagyva életük minden értékét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!