Karácsonyék már hétköznap este se engednék rá az autókat a pesti alsó rakpartra

2023. február 22. 15:46

A hétvégi napokon túl már hétköznap este is lezárnák az autósok elől a forgalmat.

2023. február 22. 15:46
null

Erő Zoltán budapesti főépítész a Klubrádiónak adott interjújában jelentette be, hogy a főváros vezetésének terve az, hogy a nyári szünetben esténként hattól vagy héttől egészen reggel hatig lezárják az autósok elől a pesti alsó rakpartot, hogy a gyalogosok és biciklisek használják az úttestet. Erő kiemelte, hogy egyelőre nincs végleges döntés a kérdésben. 

Az elmúlt években Karácsonyék hétvégente és az ünnepnapokon lezárták az autósok elől a forgalmat. A hétvégi tiltást a feltételezések szerint március 15-től októberig tervezik bevezetni.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kuka utas
2023. február 23. 14:03
Felteszem a lezárás akkor lépne életbe, miután ez a pöcsfej hazament.
manitowoc
2023. február 23. 10:38
Ugyan mááár... Tarlós István már régen megoldotta az alsó rakpart kérdését, hiszen a még 2009-ben írt programjában ezt ígérte: "A Dunának a városfejlesztés egyik fő irányát kell jelentenie. Ez a folyó Budapest legfőbb vonzereje, ezen felül a közlekedés egyik fontos tényezője is lehetne. (most tessék figyelni!) Dönteni kell végre a partrendezésekről, az alsó rakpart sorsáról, a vízre kifutó teraszokról, a funkcionális gyaloghíd (az új lágymányosi campus és a Millenniumi Városközpont között) jövőjéről." Az nem lehet, hogy Tarlós 9 (kilenc) éve alatt ezeket nem csinálták meg. Pistám, mutassátok már meg a "vízre kifutó teraszokat", meg a "funkcionális gyaloghidat" ennek a nyavalyás Karácsonynak! (:-)))
Lacika8006
2023. február 22. 19:06
Veszek egy 2 ütemű szart és azzal fogok járni. Bosszúból telefüstölöm a várost! Kurva anyját ennek a patkánynak! Sose szavaztam rá! Budapest nem a turistáké!
teljesenertelmetlen
2023. február 22. 19:06
Az autósok üldözése egészen a következő választásig fog tartani. Akkor kiderül, kik vannak többen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!