Szoboszlai lett a forduló legjobbja a Kickernél a Bundesligában

2022. szeptember 13. 07:43

A magyar sztár bombagólt lőtt és gólpasszt adott a Dortmund ellen.

2022. szeptember 13. 07:43
null

A Nemzeti Sport arról ír, hogy a német élvonalban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik a Borussia Dortmund elleni, 3–0-ra megnyert mérkőzésen nyújtott teljesítményének köszönhetően bekerült a neves német portál, a Kicker hatodik forduló csapatába, valamint a hét játékosa is ő lett a szaklapnál. Szoboszlai bombagólja és gólpassza mellett is jól játszott a Dortmund ellen, nem véletlen, hogy a Kicker a hét játékosának választotta és bekerült a hét csapatába is, valamint

a németeknél legjobbnak számító egyes osztályzatot kapta.

Íme, a bombagól:

 

Emlékeztettek: a BVB elleni volt a Lipcse új edzője, Marco Rose első meccse a csapat élén, miután Domenico Tedescót váltotta a kispadon. Roséval Szoboszlai korábban már dolgozott együtt a Red Bull Salzburgnál, írják.

Fotó: MTI/EPA/Filip Singer

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Attila 6118
2022. szeptember 14. 04:35
Vajon kinek nem tetszett?
Senior
2022. szeptember 13. 12:15
Holnap jön Real, minden idők egyik legjobb irányító középpályásával. Dominik mutasd meg, hogy akár Luka szintjét is elérhed!
OrangeOrder
2022. szeptember 13. 11:34
Kiváló, ígéretes. Főleg Sallai kiesése után, szegényt szétrúgta a vadember. Reméljük, Szoboszlainak végre a válogatottban is kijön a lépés, és az ő góljaival verjük majd a németeket Lipcsében ;) meg az olaszokat itthon.
Camael
2022. szeptember 13. 09:19
legtehetségesebb magyar játékos, remélhetőleg sikerül bejutnia egy igazi sztárcsapatba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!