A váci jobbikos arról ír, hogy leköpte billentyűzetét, amiért megnyitotta a Zsidó Egyetem honlapját

2022. január 20. 10:46

Köpködős Facebook-bejegyzésében a jobbikos politikus egy oldalt is linkelt, amelynek címe: „Zsidók a magyar közéletben - Metapedia”.

2022. január 20. 10:46
null

Tótváradi-Nagy Bence váci jobbikos képviselőről korábban már mi is írtunk, neve azzal került be a sajtóba, hogy korábban mosolygós Hitler-fejjel fejezte ki tetszését egy Facebook-kommentben. 

A vaconline.hu ezúttal a helyi képviselő egy újabb posztjáról számolt be, amelyben Tótváradi-Nagy Bence az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem létjogosultságát vonja kétségbe, és trágár módon gúnyolódik rajta.

Amúgy alig szartam be a röhögéstől, amikor megláttam az egyetemek listája között a Országos Rabbiképző-Zsidó Egyetemet [...] Megnyitottam a honlapjukat, azóta törölgetem a laptopomat, még a billentyűzetet is leköptem…”

– fogalmazott a posztban.

Tótváradi-Nagy Bence ugyanebben a bejegyzésben egy zsidó származású közéleti szereplőket listázó honlapot ajánl az olvasók figyelmébe. 

Az ominózus bejegyzést megtekintheti itt:

***

Korábban Gyöngyösi Márton, a Jobbik prominens politikusa, jelenleg EP-képviselője keveredett botrányba, amiért a zsidó képviselők listázását javasolta a Parlamentben. Erről részletesebben ide kattintva olvashat.

olvashat.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. január 20. 12:41
Igényes okos filmekből tudható, hogyha meg akarod semmisíteni a számítógépet, akkor a monitort kell szétlőni!
nempolitizálok
2022. január 20. 12:25
Rosszul kezdi, mert nemsokára kötelező lesz azt mondani, hogy Anna Frankot nem egy zsidó jelentette fel. Egyelőre még csak "szakértők" mondják. Amúgy érdemesebb lett volna magát leköpni, a többi jobbikos hasonlóval együtt.
Turius
2022. január 20. 12:08
Újra, miért beszélünk 2011es "hírről"? Főleg valaki olyanról, aki azt sem érti meg hogy a billentyűzet egy eszköz, nem egy ember, és hogy ezért magát kellett volna leköpnie a saját logikája szerint? Most komolyan, ez a "te tehén!" szintű megnyilvánulás nem hír.
Bonaventura
2022. január 20. 11:59
Ostoba a jobbikos tagság. A zsidó vallási vezetőket, a rabbikat is úgy képzik, mint a többi vallás vezetőit. "Szeretek sakkozni és eközben összehaverkodtam egy rabbival. Egyik partink alkalmával kibökte, van nekik ez az OR-ZSE, a rabbiképző egyetemük, miért nem jelentkezem. Mondom neki: „kipróbálhatom, mi a feltétele?” Menjek oda, jelentkezzek, ha megfelelek, felvesznek, mondta. Odamentem, jelentkeztem. Egy rabbibizottság fogadott. Akkor még semmit sem tudtam róluk, azt sem, hogy sokféle zsidó létezik, neológ, szefárd, ortodox, lubavicsi, satöbbi. Bemutatkoztam, majd azonnal nekem szegezték a kérdést, mi közöm a zsidósághoz? Református vagyok, ami elég viccesnek tűnt abban a pillanatban számomra, így megvontam a vállamat, és rávágtam: „Pont annyi, mint mögöttem a radiátornak.” Szó szerint. Hatalmas röhögésben törtek ki. Miközben majd megfulladtak, két térdcsapás között az egyik kibökte: „Föl van véve.” Rengeteget tanultam az egyetemen tőlük." https://24.hu/sport/2021/10/12/nagy-bela-birkozo-olimpiai-6-hely-kukas-rabbikepzo-teologia-riport/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!