Rácsaptak a fenekére Bicskén, azonnal feljelentést tett

2021. július 04. 14:30

Az eset fényes nappal, kevéssel 17 óra után történt.

2021. július 04. 14:30
null

Az Instagramon Tekla keresztnévvel szereplő hölgy videóban számolt be a szombat délután történtekről. Mint írja: „Azonnal hívtam a rendőrséget, és gondolkodás nélkül feljelentettem a férfit. A nők elleni erőszak bűncselekmény! Ne hagyd annyiban! Ne hagyd szó nélkül! Ha elsétálsz, nem lesz következménye, és a történet újra és újra megismétlődik!

Összesen 376 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
12345
2021. július 07. 11:26
Először azt gondoltam, hogy nyomok egy dislikeot mert általában nem bírom a túlérzékenységet, aztán megnéztem a videót. Azt gondolom, hogy ritka nagy bunkóság idegenek fenekét csapkodni utcán, ráadásul még a családja is ott volt. Mindezek után még bocsánatot se kér hanem még ő támad. Ez az ember nem lehet teljesen normális. Szerintem a körülmények is fontosak, mert pl tinik között a diszkóban életük első sörének bódulatában is bunkóság másik fenekére csapni de mégis valahogy jobban el tudom ott fogadni. Elsőre a rendőrségi feljelentés túlzásnak tűnik de ha jobban átgondoljuk ez az ember biztos nem először csapkodott és még biztos tervezett további csapkodásokat is. Ennek azért valahol tényleg véget kell vetni. A két év börtön egy ilyenért viszont egyértelműen túlzás. Első esetben mondjuk megbüntetném 50 ezer forintra, aztán ha megismétli, akkor mondjuk 1 hét elzárás. Nem gondolom, hogy a csapkodok többségének ilyen büntetések mellett is kedve maradna csapkodni.
P.S.
2021. július 06. 09:27
Mi lenne ma szegény füttyössel. Egy fiatalt a rendőrség 56 után szó szoros értelmében hülyére vert. Futott a Nagykörúton fütyörészett és szinte minden nő seggére vert. Megmosolyogták, sajnálták aki tudta a sorsát, és kész. Mi lett szegénnyel?
Ben Jeremiah
2021. július 06. 08:55
De akkor legyen már egyenlő mérce. Azt a nőt is fel lehessen jelenteni zaklatásért, aki formás seggét feszes nadrágban, vagy anélkül mutogatja.
Szívemből magyar
2021. július 05. 16:46
Nem túlzás ez egy kicsit? Miközben a Jászságban az idős szomszédjukat megverő cigányok a mai napig szabadlábon vannak..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!