Nagy a baj! Már Fluor Tomi is csalódott az ellenzékben

2021. július 04. 08:54

Robbant a gránát.

2021. július 04. 08:54
Felhévizy Félix

„Fluor Tomi, aki egyébként pont azok közé a fiatal énekesek közé tartozik, akinek a zenéjéért Felhévizy nem rajong, de azért el tudja helyezni a honi popzenében, ismeri az együttesét, a Wellhellót is. Az azonban igaz, hogy nem a zenei teljesítménye kapcsán került a hírlapíró látókörébe. Hanem sokkal inkább abból adódóan, hogy sokszor és rendszeresen politizál és kimondottan a Fidesz-KDNP-kormány ellen szokott szót emelni. Tehát jobboldali elhajlással még csak véletlenül sem vádolható meg. Rendszeres szereplője az RTL Klub különböző műsorainak is. Most azonban a Telex interjúműsorában olyan dolgokat mondott, ami megdöbbentő volt a hírlapíró számára. A dalszerző ilyeneket mondott:

»Az ellenzéki arcok nem értik a tömeg nyelvét. Egyszerűen nem tudják, hogy kell az emberek nyelvén beszélni.[…] Tényleg, négynapos munkahét? Ez a kampányotok, b…zdmeg? […] Nekem egyáltalán nem tetszik, amit csinál az ellenzék. […]« – fogalmazott meglehetősen erősen az énekes, hozzátéve: hiányolja az Orbán Viktorhoz hasonló karakteres vezetőt is az ellenzékből. Azt is hozzátette, hogy Gyurcsányt sem érti, mit akar még egyáltalán a politikában."

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2021. július 04. 22:33
Énekes??????? Egy oktávval, azt is - néha - hamisan?
balbako_
2021. július 04. 18:44
Fluór Tomi a véleményével együtt le van szar...vasbőrrel takarva.
ptrfarkas43
2021. július 04. 13:13
Gyurcsány tudja mit akar, ingyen hozzájutni balatoni üdülőhöz, cégének pedig villanyár csökkentést, amit lakossági áremeléssel kompenzálna.
Pelso j.
2021. július 04. 12:52
Fluor Tomi csalódására hivatkozni.......:) Csak nincs valami baj a fidesznél?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!