Korábban visszaküldte a vakcinákat, most óvodásokat tesztel a DK-s polgármester

2021. április 15. 12:23

Nagyobb felelősséggel kezeljük a védekezést és az emberek támogatását a bajban, mint a kormány valaha is fogja – írta közleményében a XVIII kerület DK-s polgármestere.

2021. április 15. 12:23
null

„A XVIII. kerület vezetése már többször bizonyította a koronavírus-járvány ideje alatt, hogy nagyobb felelősséggel kezelik a védekezést és az emberek támogatását a bajban, mint a kormány valaha is fogja. Éppen ezért a hétfői intézménynyitás előtt a kerületben az iskolások után az óvodásokat is letesztelik, hogy minél nagyobb biztonságban legyenek a pedagógusok, a gyerekek, a családok is” – írta az MTI-hez eljuttatott közleményében Szaniszló Sándor. 

A DK XVIII. kerületi polgármestere pár hete vált ismertté országosan, amikor visszaküldte az oltásokat, amelyeket állítása szerint a kerületi lakosok visszautasítottak. Szaniszló Sándor ekkor kínai helyett uniós vakcinákat követelt Kásler Miklós minisztertől. A polgármester egyébként több, a keleti vakcinák ellen hergelő posztot is megosztott közösségi oldalán.

Ehhez képest csütörtöki közleményében a DK-s politikus azt írja: „A Demokratikus Koalíció szerint minden támogatást meg kell adni országszerte ahhoz, hogy a nyitás ne egy negyedik hullámot indítson el. Ez lenne Orbánék feladata is, nem pedig vadászati világkiállításra és foci EB-re költeni milliárdokat, az oligarcha haveroknak kimentett pénzekről nem is beszélve”– áll a közleményben. 

„Mi, európai magyarok tömeges tesztelést és a védőoltások beadásának felgyorsítását követeljük, hogy mindenki biztonságban várhassa az újrainduló életet” – zárja nyilvános üzenetét a DK polgármestere. 

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2021. április 16. 10:46
UNALMASAK! Több bezzegnyugati EU országban jogellenesnek ítélték a gyerekek tesztelgetését, maszkra kötelezését! Mértékadó vélemények szólnak a tüneteket nem mutatók tesztelésének értelmetlenségéről, és a tesztek megbízhatatlanságól is!
olajfa1
2021. április 16. 09:06
A DK így tagadja le a múltat... vagy inkább "eltöröli"...
briganti
2021. április 16. 00:35
a kannibál kerület......ezek egymást is megeszik, és nem csak a hivatalban.....semmire kellő proli többséggel....szaniszló.......Édes Istenem! Mondja valaki, hogy nem az ország fővárosa egyben a legnagyobb proliközpont.......szaniszló, karácsony......gy.beske.......okádék
nyugalom
2021. április 15. 23:24
Aljas gazemberek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!