Látássérült és angol verziója is lett a Képmásnak

2020. december 02. 18:57

Bővült a konzervatív feminista fórum.

2020. december 02. 18:57
null

Ősztől az eRikkancs akadálymentesített oldalon a látássérültek számára is elérhetővé váltak a KÉPMÁS magazin tartalmai. A felhasználók választhatnak a tisztán szöveges forma és az akadálymentes képekkel ellátott változat között.

A hagyományos európai értékeket hirdető, havonta megjelenő, 100 oldalas magazin egy műfajának kereteit feszegető, a tudomány és a művészet eszközeit is segítségül hívó, érdekes, hasznos és szórakoztató kiadvány, hiteles megszólalókkal és értékeket kereső, problémaközpontú szemlélettel.

Az ősz a Képmás kiadó életében nemcsak ezért volt fordulópont: megjelent a „konzervatív feminista fórumként” is definiált, egyre markánsabban jelenlévő Képmás online angol nyelvű változata, valamint a külhoni magyarok számára is elérhetővé vált a nyomtatott lapra az előfizetés. 

Három, saját gyártású podcast-sorozata különösen kedveltté vált és sok hallgatónak gyógyírt jelent a járványhelyzetben.

A Túlélők olyan súlyos élettörténeteket, eseményeket, személyes tragédiákat mutat be, amelyekből volt és van kiút, legyen az betegség, gyász, baleset, prostitúció, hajléktalanság, mozgáskorlátozottság, függőség, szenvedélybetegség stb., ha másképp nem, akkor azáltal, hogy az illető az őt érő negatív történéseket pozitív megközelítéssel tudja szemlélni, és a lehetőségekhez mérten a legtöbbet kihozza az adott helyzetből. 

Az Istenélmények sallang nélkül felekezetektől függetlenül mutat be személyes istenélményeket közszereplők, művészek, szakemberek vagy kevésbé ismert vendégek megszólaltatásával, akik saját maguk tapasztalták meg Isten létezését. Nem vallási műsor: célja az, hogy mások élményét befogadva a hallgató közelebb kerülhessen a Teremtőhöz, vagy formálja világképét.   

A Tanárnő, kérem! olyan innovátorokat mutat be, akik nem „menő” vállalkozás formájában, hanem az oktatás és a pszichológia területén tevékenykednek egy pozitív és ígéretes, élhető jövőért. Joós Andrea inspiráló, bátor és eredményes vízionáriusokkal beszélget a műsorban – tanárokkal, segítő szakemberekkel, pszichológusokkal.  
 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaczor Király
2020. december 03. 08:41
A "konzervatív feminista" egy paradoxon, szómágia csupán...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!