Túrórudival várja a kerékpárosokat a MOL Bubi szerdán

2020. szeptember 08. 19:55

Szerdán lesz a MOL Bubi közbringarendszer hatodik születésnapja.

2020. szeptember 08. 19:55
null

Túrórudival várja a kerékpárosokat a MOL Bubi közbringarendszer hatodik születésnapja alkalmából az idei bringás reggelin a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerda reggel a Városháza parkban – tudatta a BKK kedden az MTI-vel. ABringás reggelin vendégeli meg a kerékpárral munkába, vagy iskolába indulókat a fővárosi önkormányzat megbízásából a BKK szerda reggel 7 és 9 óra között Budapesten a Városháza Parkban, a MOL Bubi gyűjtőállomás mellett – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A járványhelyzetre tekintettel kézfertőtlenítővel is készülnek a helyszínen, a BKK munkatársai kesztyűben és maszkban várják a kerékpárosokat. Mint írták, a Magyar Kerékpárosklub akciója során a klub aktivistái és partnerei Budapest 19 kerületében, országosan mintegy negyven helyszínen várják reggelivel a bringázókat.

A Bringázz a munkába! kampányban az elmúlt évek során több tízezer ember ült nyeregbe, azonban a kampány 2020-as fordulóját átírta a koronavírus-járvány. „A kampány eredeti célja –, hogy minél többen pattanjanak nyeregbe, kipróbálják és megszeressék a kerékpáros közlekedést – továbbra is él, ráadásul a koronavírus és a dugók elkerülésére egyszerre hasznos a gyors, olcsó és egészséges közlekedési mód, amelyet jó volna, ha minél többen kipróbálnának hétköznap is” – fogalmaztak a közleményben

Azt írták, a járvány megfékezésére bevezetett esetleges kijárási korlátozások és más, hasonló jellegű intézkedések miatt a kampány mottója is módosult, 2020 üzenete az „Inkább bringázz!”

(MTI)

Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2020. szeptember 09. 05:11
Na jó, nem a túrórudi a legegészségtelenebb édesség.
Andilla
2020. szeptember 08. 23:33
Korán van. Bár attól függ, hány túrórudit lehet enni. Meg, hogy van-e hozzá kávé. Viccen kívül: tök rendes tőlük.
Dorset Naga
2020. szeptember 08. 22:02
Éhező regisztrált Bubisok.... Okostelefonnal, mobilnettel. Jaja. =DDDDD
Sróf
2020. szeptember 08. 21:43
Nem egészen világos. Csak túrórudi lesz (és azt nevezik reggelinek), vagy lesz rendes ételosztás is a 4 millió bringás éhezőnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!