Párbeszéd: Felesleges a Római-parti gát magasítása

2018. augusztus 29. 10:04

Egy olyan koncepcióra lenne szükség a Római-parton, amely nem csak „néhány ingatlanspekulánsnak” az érdekeit veszi figyelembe – hangsúlyozta V. Naszály Márta, a Párbeszéd képviselője.

2018. augusztus 29. 10:04

A Párbeszéd feleslegesnek és közpénzszórásnak tartja a pünkösdfürdői gátmagasítást a Római-parti árvízvédelemmel kapcsolatban. V. Naszály Márta, az ellenzéki párt budapesti képviselője a Fővárosi Közgyűlés szerdai rendkívüli ülését megelőzően tartott sajtótájékoztatón elmondta, a Csillaghegyi-öblözetben annak a beruházásnak kívánnak egymilliárd forintos többlettámogatást adni, amire a legkisebb szükség van, miközben a legfontosabb fejlesztés, az Aranyhegyi patak árvízvédelmének biztosítása azért csúszik, mert az előkészítés hibás volt.

Szerinte egy olyan koncepcióra lenne szükség a Római-parton, amely nem csak „néhány ingatlanspekulánsnak”, hanem valamennyi ott élőnek és az egész fővárosnak az érdekeit figyelembe veszi.

(MTI)

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2018. augusztus 29. 17:57
Az a baj hogy az ellenzék sajnos "felkarolta"ezt a jó kezdeményezést.A természetes környezethez,a fákhoz ragaszkodó igazi zöldek indították ezt a mozgalmat,amikor látszott hogy tényleg komoly tömegeket mozgatott meg,előszőr a DK küldte oda a nyuggerkommandóját,majd megjelentek a liberális pártocskák is.Végül az MSZP-s elvtársak is úgy döntöttek hogy belecsimpaszkodnak ebbe a mozgalomba.Na ,ekkor baszódott el minden.Itt már nem a szép ártéri fákról ,és a természetes környezetről szól a dolog hanem politika lett belőle.Itt akarnak kormányt dönteni a faszok.Minden amit ez a nyomorult ellenzék "felkarol"eleve el van veszve. A mikro PM menjen a jó büdös francba!!Hol voltak, amikor ez a mozgalom alulról elkezdett szerveződni?
libantkomcsi
2018. augusztus 29. 17:42
A Párbeszéd létezése meg teljesen felesleges.
cutcopy
2018. augusztus 29. 15:06
„néhány ingatlanspekulánsnak” az érdekeit veszi figyelembe" Még jó hogy javarészt a ti libsi kocsmáitok védelméről van szó..
libsimentes_övezet
2018. augusztus 29. 14:34
Azért áradáskor a gát elé láncolnám őket, így nem csak a más bőrét vinnék a vására, lehet hamar megváltozna a véleményük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!