Eredménytelen lett a városnézőbusz-tender

2016. december 13. 09:39

Eredménytelennek nyilvánította a Fővárosi Közgyűlés azt a tendert, melynek az lett volna a célja, hogy a mostani négy helyett csak egyetlen cég szervezhessen buszos városnézéseket Budapesten.

2016. december 13. 09:39

Eredménytelennek nyilvánította múlt szerdai zárt ülésén a Fővárosi Közgyűlés a budapesti városnézőbusz-tender. Új pályázat jön, addig pedig a jelenleg buszos városnézéseket szervező négy cég szerződését fél évvel meghosszabbították.

A tender célja egyébként az volt eredetileg, hogy a jelenlegi négy helyett egyetlen egy vállalkozás szervezzen buszos városnézéseket Budapesten. Csakhogy ezt a Gazdasági Versenyhivatal is kritizálta, valamint korábban Tarlós István főpolgármester is azt mondta, hogy ha van lehetősége valamilyen vétóra, akkor nem fogja hagyni, hogy így legyen. 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lotti
2016. december 13. 12:23
A verseny szó lejáratása az, amikor 20 (húsz) évre karnak valakit bebetonozni egy pozícióban.
-d(-_-)b-
2016. december 13. 11:19
A piaci versenynél egyelőre nem találtak ki jobbat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!