Rendőrfőkapitány: Nem lesz tűzparancs a határon

2015. augusztus 26. 11:56

Határrendészeti igazgatóságot állít fel szeptember elsejétől az ORFK, a Készenléti Rendőrségen belül hat határvadász egység alakul a déli határ védelmére 876 próbaidős végzős rendészeti szakközépiskolás részvételével. Papp Károly országos rendőrfőkapitány hangsúlyozta: nem lesz tűzparancs a határon.

2015. augusztus 26. 11:56

Határrendészeti igazgatóságot állít fel a rendőrség szeptember 1-jével, a magyar-szerb határ védelmét 2016 fővel erősítik meg – jelentette be Papp Károly országos rendőrfőkapitány szerdai sajtótájékoztatóján, Budapesten. A Készenléti Rendőrségen belül hat határvadász egységet állítanak fel, ezek tagjai között 876 próbaidős végzős rendészeti szakközépiskolás lesz.

Papp Károly hangsúlyozta: nincs és nem is lesz tűzparancs az illegális migránsokkal szemben, a rendőrök számára a törvényileg rögzített kényszerítő eszközök állnak rendelkezésre.

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. augusztus 26. 18:46
Simicska tökéletesen leírta Orbánt
várúr
2015. augusztus 26. 16:08
Újra és újra rájövök, mennyi nyilas lelkű vérgőzös barom irkál a Mandira. Egy qrva vizipisztoly se volt a kezükben, de géppuskát akarnak. Egyenest a képernyő elé, a karosszékükbe. Könnygázzal, gumibottal, gumilövedékkel, bármivel útját lehet és kell állni a betolakodóknak, de tankok... Istennek hála nem ezek a kocsmahősök döntenek.
Lanchaster
2015. augusztus 26. 15:38
Ez a sok okos, akciófilm rajongó, komolyan úgy képzeli, hogy a XXI. században, Európa közepén alternatív megoldás, fegyvertelen emberek közé lövetni? Ti nem vagytok épeszűek komolyan mondom...
csuka
2015. augusztus 26. 15:34
A HAZAÁRULÓ FIDESZ MAFFIA ALKALMATLAN AZ ORSZÁG VEZETÉSÉRE.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!